JSR píše:Zajímavý nápad.
Jsem znechucem, Šulc vystupeje hůře než Babiš, kam to dospělo...
Z čeho jste znechucen? A v čem že vystupuje Šulc hůř než Babiš? To by mě zajímalo, díky předem za odpověď!
JSR píše:Zajímavý nápad.
Vl.Šulc píše:JSR píše:Zajímavý nápad.
Z čeho jste znechucen? A v čem že vystupuje Šulc hůř než Babiš? To by mě zajímalo, díky předem za odpověď!
JSR píše:... nebo extra nastavení pro toto vlákno, jak mi nedávno psal jeden z adminů. Pardon, ale to je špatně, vy nejste něco více, nepovyšujte se.
Aeromodelar píše:čapik píše:k tomu expedičnímu odd. EDUARD - v pátek odpoledne jsem objednal, v úterý jsem vyzvedával v zásilkovně. Za mě
No musím říct, že už jsem malinko rozladěný, protože moje objednávka je od 1.10. do této chvíle stále ve stadiu "Realizuje, se", tak jsem jen ze zvědavosti před dvěma hodinama zaslal dotaz na Orders a před chvílí mi napsali, že čekají na moji platbu, kterou jsem ovšem odeslal okamžitě po té, co jsem objednávku dokončil, tedy dne 1.10.![]()
![]()
D.MILAN píše:Zdravím měl bych dotaz na p. Šulce.
K vaší přebalované limitce Mig-19, jste udělal zvlášť doplňkový set leptů.. jak pro Mig verzi S tak i PM. Ale nějak mě zaráží cena kterou chcete za jednu planžetu leptu. Tak bych se chtěl zeptat jestli ta cena je správná? Protože, když vezmu doplňkový leptaný který byl vydán tehdy, viz také na fotce je cenově lepší a jsou tam alespoň dvě planžety leptů. Tak že jestli jste podražil či je to chybná cena.
JSR píše:Vl.Šulc píše:JSR píše:Zajímavý nápad.
Arogantní odpovědi typu já jsem neomylný, nebo extra nastavení pro toto vlákno, jak mi nedávno psal jeden z adminů. Pardon, ale to je špatně, vy nejste něco více, nepovyšujte se.
Vl.Šulc píše:se zde nebude bez mého vědomí nic mazat
Lonestar píše:Vl.Šulc píše:se zde nebude bez mého vědomí nic mazat
Takže za zmizení odkazu na annu 69 můžeš ty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník