KLingO píše:tak model je odfcera doma a hned na stole, tiez som presiel celu tuto debatu .. a moje postrehy:
- radsej model v 1:47 ale tvarovo/proporcne OK ako nejaky posuk
- povrchom je EDA v 48 nieco ako Tamiya v 32 - takze tu bez debaty
- podlozku na vstup vzduchu treba zozadu jemne odskrabat skalpelom aby tak netrcala nad povrch
- niektore diely (chladice, ploche dosticky) maju boky dost sikme (aj ked maju byt kolme) - je to zrejme z dovodu lepsieho vyberania z fomy, ale treba na to davat pozor a dobrusovat (na spitovi tym trpela hlavne prepazka za palubkou a palubka)
- podvozkove sachty su spravene paradne - az na tie zahlbenia co maju byt dierami do kridla (ale to vrtacik a gulaty pilnik zvlada)
- sklon podvozkovych noh som este neskumal, ale urcite si na to dam pozor (aj na velkost kolies)
- vyskovky a smerovka sedia nadherne
- interier podla mna v pohode aj zo stavebnice (Profipack)
- kridlo sa da dobre zosadit pri sachte ale na opacnom konci by nezaskodila nejaka aretacia (kazdoapdne lepenie po usekoch od nabeznej hrany to vyriesi)
- ako vzdy posunute dekaly made in eduard (popisky) - vidno to hlavne na trojuholnikoch a kruhoch (prezrel som 3 stravebnice v obchode a je to aj na fotkach z reviews na nete) - Cartografacke su bezchybne
celkovo by som to hodnotil ako mierny ukrok spet v porovnani so spitom - nic to vsak nemeni na tom ze sa to lepi skoro same a urcite si kupim aj dalsie verzie
Nevím jistě co myslíš podložkou pro vstup vzduchu, model zatím v ruce nemám, ale podívej se raději sem viewtopic.php?f=57&t=84879&start=75#p1599952, kolega Iryn také něco brousil a pak zjistil, že to bylo OK.