Renda píše:P.Šulci, rozhoduju se, že bych navštívil Jičín, v sobotu, ale hlásí fakt hnusně, bude se moct tolik lidí kde schovat?
Máme i mokrou variantu, nicméně doporučuji vzít si pláštěnky.
Renda píše:P.Šulci, rozhoduju se, že bych navštívil Jičín, v sobotu, ale hlásí fakt hnusně, bude se moct tolik lidí kde schovat?
Aleš R. píše:Pane Šulci, jak to vypadá s resin interiérem do Mi-24 1/48?
Dodi Al-Fayed píše:Dobrý den, pán Šulc,kedy je v plánu UTI MiG-15 (1/72)? Mal byt v Novembri...
Díky.
Petr Husák píše:Dobrý den, pane Šulci,
předobjednávky zboží na akci "Let čmeláka" byly ukončeny nebo budou ještě možné?
Tuto možnost jsem ještě včera viděl v možnostech dopravy, ale dnes už ne.
Petr Husák
Vl.Šulc píše:Aleš R. píše:Pane Šulci, jak to vypadá s resin interiérem do Mi-24 1/48?
Pracujeme na něm, blíží se do finále. Očekávám vydání v prosinci.
Atlis píše:Poliaci majú Česko a Čechov veľmi radi.
Vl.Šulc píše:Petr Husák píše:Dobrý den, pane Šulci,
předobjednávky zboží na akci "Let čmeláka" byly ukončeny nebo budou ještě možné?
Tuto možnost jsem ještě včera viděl v možnostech dopravy, ale dnes už ne.
Petr Husák
Předobjednávky byly ukončeny dle plánu v 16:00.
Prodej vstupenek byl ukončen oproti plánu předčasně po TK ministra zdravotnictví.
Kubouš píše:Pane Šulci k Jičínu ještě dotaz, platba bezhotovostně bude možná? V Plzni tomu myslím tak bylo ale raději se ujišťuji.
Vl.Šulc píše:Budeme, kromě koleček a pod, vydávat především rozmetadla a postřikovací ráhna v různých provedeních.
Uživatelé procházející toto fórum: Hofal, Marek Mincbergr, Procházka Michal a 20 návštevníků