Ani krémovú farbu by som nepoužil - maximálne niečo také ako je Off White od Gunze. Trochu iný odtieň bielej, ale nič krémové ani pieskové.
ferost píše:Ja mám v podkladoch uložené tieto obrázky.
Čo sa týka samotnej farby v tých sacákoch .... z hlavy, hádam sa nemýlim ..... mala by to byť šedá naprieč celým spektrom sériových mašín rozličných typov Su-27/30/33/35 Family .
Rozdielnosť farieb v tých strojoch, ktoré si uviedol môže vyplývať aj z toho, že sa v niektorých prípadoch jednalo napr. o prototypové mašiny.
Antonín Kolář píše:A mříže asi můžou být tak i tak. Zatím jsem nedohledal spojitosti proč jsou jednou dole, porduhy nahoře, ikdyž jsou vždy motory vypnutý
ferost píše:
Čo sa týka samotnej farby v tých sacákoch .... z hlavy, hádam sa nemýlim ..... mala by to byť šedá...
Antonín Kolář píše:
A mříže asi můžou být tak i tak. Zatím jsem nedohledal spojitosti proč jsou jednou dole, porduhy nahoře, ikdyž jsou vždy motory vypnutý
corsar píše:ferost píše:
Čo sa týka samotnej farby v tých sacákoch .... z hlavy, hádam sa nemýlim ..... mala by to byť šedá...
toto platí až do prveho veľkého servisu (a) alebo modernizácie, cca od roku 2010-12 sa pri servisovaní (výmena motoru, atď) farba odstraňuje a používa sa špeciálny lak, čiže je to farba kovu + lak, dáva to potom taký odtieň do zelenkavo-šedo-žltej (ako na Su-35)...Antonín Kolář píše:
A mříže asi můžou být tak i tak. Zatím jsem nedohledal spojitosti proč jsou jednou dole, porduhy nahoře, ikdyž jsou vždy motory vypnutý
"sieťka" funguje tak, že pri vypnutom motore je zdvihnutá a zaistená (aj pri nízkom tlaku v hydraulickom systéme) ručne sa dá spustiť pre kontrolu sacích kanálov... po naštartovaní je možné "sieťku" spustiť aj zdvihnúť z kokpitu... v prípade že je z nejakého dôvodu spustená, po naštartovaní motoru, pohnutí sa a pri rolovaní sa automaticky zdvíha (je prepojená s brzdovým systémom na ľavej podvozkovej nohe) po štarte a zatiahnutí podvozku sa automaticky sklápa... Prvé série Su-27 mali plno automatický systém bez možnosti zásahu pilota, ale po sérii nehôd, kedy sa na "sieťke" vytvoril ľad a po sklopení sa dostal do motorov sa rozhodli pre úpravu a teraz má pilot možnosť ovládať systém z kokpitu... ale platí že po pristátí a pri rolovaní na stojánku je "sieťka" zdvihnutá a aj zostáva po vypnutí motorov....
davidSK píše:Ta posledna foto su prve SM-ka
Boli v tejto 2- farebnej camo . Nieco do 20 kusov cca.
A tie prve foto su klasika su-27p akurat po go.
Ono je casto vidno ze sa tie povodne sucka po go takto "dobabru".
Dovod tazko povedat. Ci daju co maju k dispozicii alebo zamer.
maro94 píše:Takze ta “dobabrana” camo je teda realna...co by mne vyhovovalo...mam od trumpety su-27 flanker B, cize mohol by som urobit tu s bort 01 , pripadne bort 31? Nahodou nemas pls cisla farieb, co to boli zac ? Ak nie, oko namiesa![]()
A ak mozem este o vysvetlenie...oba stroje s bort 01 maju rovnake “RF 92422”...ak su to dva rozdiel stroje, nemali by mat to cislo ine ? DikdavidSK píše:Ta posledna foto su prve SM-ka
Boli v tejto 2- farebnej camo . Nieco do 20 kusov cca.
A tie prve foto su klasika su-27p akurat po go.
Ono je casto vidno ze sa tie povodne sucka po go takto "dobabru".
Dovod tazko povedat. Ci daju co maju k dispozicii alebo zamer.
Uživatelé procházející toto fórum: Jarda Špaček, Zdeněk_Fabík a 28 návštevníků