A co se týká soutisku. Tak teď Eduard řeší jen soutisk tří vrstev (barev), bílá - soutisk dalších barev (předpokládám hlídá digitál) a lak. Když tiskli 6 a více barev separátně, tak museli hlídat soutisk 6 a více barev.
Ale třeba se pletu.
Pavel Šenk píše:PetrB píše:Já to celé vidím tak, že je to aspoň o koňskou délku nej spit be čtvrtce co kdy byl a určitě jedna z nej čtvrtek...jen aby se to v té kritice neztratilo...takhle to vypadá jakoby to bylo celé blbě
Holt kdyby ostatní hned nekřičeli na ty, co vidí, že nemají co vidět a už vůbec ne co říkat, tak by to nezapadlo. Protože to tady také nikdo neřekl. Spíše naopak, že. Jen jsme si povzdechli nad šedou a třeba jiní nad odstínem znaků a už se tu proti nám "píše s capslockem". A to pomíjím ty, kterým se nelíbí propadliny - to nějak vyšumělo, že.
Nemám k tomu více co říci, neboť tohle není smysluplná debata. Koupil jsem si Kuňkadlo (neřeším jaké je - dal jsem ho do komínku na skříni, až jej budu někdy možná lepit..) a čekám na Čmeláky, které budou, alespoň očekávám, lepší dokonce o několik koňských délek, než konkurenceA jaké budou mít dekály je mi celkem jedno - buď budou pro mne perfektní, nebo se s nima smířím, nebo je nahradím. To ostatně dělají i ti, kdo si Spit I. koupili a koupí.
harvy5 píše:A len tak na zaver.Ako viete ze na tych povodnych znakoch a pismenach nebol tiez vyditelny raster?
nespor.jenda píše:harvy5 píše:A len tak na zaver.Ako viete ze na tych povodnych znakoch a pismenach nebol tiez vyditelny raster?
Aniž bych se chtěl příliš zapojovat do flamewaru a shitstormu, který se týká obtisků na Spita, tuhle svou otázku myslíte vážně?
Odvážil bych se tvrdit, že na znacích a písmenech mohly být vidět různé nedokonalosti vzniklé při nástřiku (někde barva kryla málo, někde to byla krupice, někde mohla stéct, někde mohly být stopy štětce po opravách/domalování), ale rastr?
vorel64 píše:Atlis, vy než napíšete nějaký komentář na nějaký příspěvek, tak si ten příspěvek pořádně přečtěte. Nebo vy v mém příspěvku někde vidíte slovo o kritice otevřenosti Eduardu?
Uživatelé procházející toto fórum: david76, Google [Bot] a 15 návštevníků