padre píše:Re: Dotaz na Eduard
Odesláno: ned říj 07, 2018 2:07 pm
od Vl.Šulc
Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Chtěl jsem Vám k tomu ještě napsat na fóru. protože si myslím, že by odpověď zajímala i jiné modeláře, ale než jsem se k tomu dostal, tak se tam téma převrstvilo jinými problémy.
Předpokládám, že první Bf 109G by se mohly objevit v průběhu roku 2020. Začneme buď od G-2/G-4, nebo naopak svrchu od G-10. Dřív to nejde, z několika důvodů. Vezmu je popořadě.
1. Stále nám běží řada Bf 109F/G v 1/48, a já nechci míchat ve vydávacím schématu nové 1/72 a 1/48.
2. V 1/48 budeme ještě dodělávat několik verzí (G-10 Erla, K-4, G-12 dvě verze, S-199 opět dvě verze a CS-199).
3. Řadu 1/72 budeme konstruovat komplexně celou, protože od letoška přecházíme na jiný styl konstrukce a budeme nadále konstruovat dvaasedmy v komplexních blocích.
Pak je tu ještě několik dalších důvodů, proč nespěchat, z nichž za nejzávažnější považuji fakt, že se s každým dalším modelem naše procesy zdokonalují a výsledky zlepšují. Takže čím později je model vydán, tím je lepší. Teď třeba v Mustangu je několik celkem zásadních technologických vylepšení, které se do dvaasedmdesátinových Messerschmittů také promítnou a určitě jim pomohou.
Dobrý den
Takže vlastně nakonec ani nemusí být dány do výroby, protože Vy jen PŘEDPOKLÁDÁTE, že by mohlo dojít k výrobě. PŘEDPOKLÁDAT vlastně nic neznamená. Je vidět, že se vyznáte, měl jste to zkusit v politice, tam by se Vaše slovní tvorba vyjímala a stal by jste se jedním z předních politiků. tak že my si můžeme PŘEDPOKLÁDAT veselá dál až do alelujá a vlastně PŘEDPOKLÁDAT, že PŘEDPOKLÁDÁTE.
Děkuji za PŘEDPOKLÁDANOU odpověď a přeji PŘEDPOKLÁDÁM hezký den
PS: o vydání další verzí Fw 190 raději nebudu PŘEDPOKLÁDAT, že PŘEDPOKLÁDÁTE.
S tímhle výblitkem si přišel sám nebo Ti pomáhala maminka?
Plány a předpoklady jsou jedna věc a realita světa věc druhá. Co na tom nechápeš? Platí přece všeobecně, že plány se mění buď vědomě (změna priorit firmy,
stav a poptávka trhu atd.) nebo nechtěně (covid-legrace, zombie apokalypsa apod.).
Tak se prober a už toho nech, seš trapnej.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...