padre píše:Zajímavá teorie, vypadá to, že jsi čtenář myšlenek a víš přesně co chci, bravo Marián![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tohle neví vůbec nikdo. Nikdo.
padre píše:Zajímavá teorie, vypadá to, že jsi čtenář myšlenek a víš přesně co chci, bravo Marián![]()
![]()
![]()
![]()
Vl.Šulc píše:Olda Homola píše:Taky jsem to loupání zkoušel a tak pěkně sloupnout velký kus laku, jako nafotil Libor se mi nikdy nepovedlo. Uspokojivě šel pouze jeden obtisk z osmi aplikovaných.
Upřímně je to dost vopruz a jsou dekály, kde to třeba nejde vůbec (konkrétně bílé "R" v černém čtverci na kýlovku z čatanugy)
Za mě zpět k Wet Transfers, ty jsou mnohem lepší. Ale názor ať si každý udělá sám....
Bylo by dobré mít na paměti několik věcí:
- Nikomu neříkáme, že má lak z obtisků sloupávat. Je to dobrovolné a na vlastní nebezpečí.
- A znovu opakuji, zásadní rozdíl oproti Wet Transferu pana Bobka je, že sloupávání laku u našich obtisků je nepovinné, fungují i jako klasický obtisk a fungují tak dobře.
Olda Homola píše:Vl.Šulc píše:Olda Homola píše:Taky jsem to loupání zkoušel a tak pěkně sloupnout velký kus laku, jako nafotil Libor se mi nikdy nepovedlo. Uspokojivě šel pouze jeden obtisk z osmi aplikovaných.
Upřímně je to dost vopruz a jsou dekály, kde to třeba nejde vůbec (konkrétně bílé "R" v černém čtverci na kýlovku z čatanugy)
Za mě zpět k Wet Transfers, ty jsou mnohem lepší. Ale názor ať si každý udělá sám....
Bylo by dobré mít na paměti několik věcí:
- Nikomu neříkáme, že má lak z obtisků sloupávat. Je to dobrovolné a na vlastní nebezpečí.
- A znovu opakuji, zásadní rozdíl oproti Wet Transferu pana Bobka je, že sloupávání laku u našich obtisků je nepovinné, fungují i jako klasický obtisk a fungují tak dobře.
Ano, to je mi známo, testoval jsem vaše obtisky jako alternativu k WT, dělal jsem to dobrovolně a bez donucení.
Tobík píše:........ potřít white spiritem, což nevím, co je,......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků