Jsem rád, že se najde ještě někdo, kdo dokáže vše vysvětlit a poučit neználé trouby o tom , jak se věci mají. Historii Eduardu znám, mám to co by kamenem dohodil a znám i několik lidí co tam pracuje nebo pracovali. A myslím, že toto s tím nemá žádnou souvislost. Ale když se tu s velkou pompou rozjel projekt " DVAASEDMDESÁTKOV0 REVOLUCE" jak byl vznešeně názván, spousta lidi, včetně mě čekala co to bude. Vše bylo vykresleno v růžových barvách a vypadalo skvěle. Co bude uděláno ve čtvrtce , bude následně překlopeno do dvaasedmy. Super říkám si. Nádherné Bf 110 jsou super, máme tady C,D,E a G, ale kde je F ? Dle oznámení nebude, ačkoliv ve čtvtce je. Nevadí snad se časem objeví. Pak tu máme naší Avii, za mě taky dobré. Pak se objeví čtvrtkový Bf 109 a už se nemůžu dočkat menšího bratra, ale ejhle, nic se neděje. Model je rozcupová,špatné měřítko, no nic tak ho předěláme, Fw 190 to samé. Dvaasedmy pouze A - 5 /A - 8.Čtvrtky opět upraveny neboť ty původní jsou špatné a rozjede se celá řada, dvaasedma nic, opět nic. Dělají se super obtiskové verze, nejnovější WIlde sau, kde je co pro dvaasedmy, kam se poděla zmíněná REVOLUCE ????????????????. Na dotaz před dvěma lety, kdy se objeví Bf 109 mi bylo odpovězeno, že až bude dodělám Mustang ve čtvrtce, neboť se zde používají nové technologie, které budou následně použity na Bf 109, což je podstaně vylepší. Mustang už nějakou dobu léta po světě a nic. Je třeba ještě dodělat celou řadu Bf 109 ve čtvrtce, kdy si myslím, že ještě chybí K a G 12 společně s S 199, tak že to jsou další roky a dvaasedma je kde ?????????????? A to vše bylo přislíbeno v roce 2018 , kdy se prvních verzí dočkám v průběhu r. 2020. Jediné co nebylo jasné, je jaká verze to rozjede, to chápu je jich spousta a těžko se vybírá. Před nějakým časem se zde objevilo na foru, že nejdříve v r. 2021 by se mohla objevit dvaasedma Bf 109, ale pouze mohla. Tak tomu se tu říká dvaasedmdesátková revoluce. Ale jak říká můj kolega, slibem nezarmoutíš, což zde platí dvojnásob. A to, že někdo přejde z dvaasedmy na čtvrtku, neznamená, že tak musí udělat každý, jinak je zde neznaboha.