Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Martin Černý 'Černoch' píše:Vláďo, já se tě zeptal na konkrétní věc a ty opět odpovídáš uplně jinak. Jako už mnohokrát. Nechci nikoho pranýřovat, jen by mě zajímalo jak se na to díváš pohledem právním, ne morálním. Tam je to jistě nějak napsáno, co lze považovat za plagiát a co ne. A liší se to těmi procenty změny oproti originálu. Samozřejmě z morálního hlediska to vždy bude asi špatně, ale z právního?
Já tě odpovím na ty obtisky...nemusí nic obšlehávat, když se mě ten kámoš zeptá a já si své už prodal, nějak se dohodneme. A i kdyby se tak stalo, co bych udělal? Nic, byl naštvanej, to ano, ale možná v koutku duše to nadruhou stranu i potěší, že pokud to někomu stálo za zkopírování, asi jsme odvedli u originálu dobrou práci.
hans dlouhán píše:To jak myslíš vážně, že Eduard okopčil model z roku 1976?
Vl.Šulc píše:Já to chápu. Komu by se chtělo řadit s meziplynem, když mají všichni automatickou převodovku, že
JSR píše:Podpis, automat je pro hlupáky.
zbynek.skopan píše:.......poslali mě i několik judigatur obdobných sporů. (nejsem právník).
Lonestar píše:Využití známé předlohy k vytvoření vlastního díla nemusí být vždy plagiátorství.
Uživatelé procházející toto fórum: DUNDR1, Duri, Švanda a 29 návštevníků