No podle toho co sem četl, to ani na tu krátkou vzdálenost nebyla od suchoju dominance, spíš jako by v tu chvíli srovnali krok s Geckama.
harvy5 píše:Pre Tomasa Peleja.... sry ked mas so mnov problem,ale si len trol co trepe blbosti a a lietani vie .... Staci si precitat zaklady aerodynamiky letu a trebars absolvovat zakladny vycvik na vetronoch a pochopil by si nieco z toho co som kedy pisal o tej tvojej "NAJSAMLEPSEJ" F-35... SRY ale nechcem to tu zatentovavat... Ked maju blbeckovia nejaky problem,nech mi SZ napisu
Martinicky Vladimir píše:...podorys...
Andrej_Sk píše:ta kovova farba ci aka to je na vop bola streknuta cez kamo..? alebo sa mi to zda.?
Antonín Kolář píše:Andrej_Sk píše:ta kovova farba ci aka to je na vop bola streknuta cez kamo..? alebo sa mi to zda.?
To není barva přes Kamo, ale titanové opláštění VOP.
harvy5 píše:To romypast,to vies to su ty odbornici co vsetko vedia a radi poucuju![]()
![]()
![]()
Staci mat len trosku zdraveho rozumu a kazdy kto vidi farbu toho plechu to vie.Titanove zliatiny ani po zvarani moc farbu nemenia a stale su take "stredne sedive"
Martinicky Vladimir píše:...podorys...
LuMar píše:Martinicky Vladimir píše:...podorys...
nárys Vladko,nárys. Pôdorys by bol pohľad zo spodu.
harvy5 píše:To romypast,to vies to su ty odbornici co vsetko vedia a radi poucuju![]()
![]()
![]()
Staci mat len trosku zdraveho rozumu a kazdy kto vidi farbu toho plechu to vie.Titanove zliatiny ani po zvarani moc farbu nemenia a stale su take "stredne sedive"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků