LuMar píše:Martin1762 píše:Dotaz - byly by fotky kokpitu Su-27 bez sedačky, aby byl videt cely? Děkuji za tipy či fotky.
Dekuju, tu jsem už dostal od jiného modelare. Ale lip nafocene jsem nenasel pohled dozadu

LuMar píše:Martin1762 píše:Dotaz - byly by fotky kokpitu Su-27 bez sedačky, aby byl videt cely? Děkuji za tipy či fotky.
Tomáš Pelej píše:harvy5 píše:Ani sa rusakom necudujem.Ved amici im na ukrajinu hned 3ks B-52 poslali.Ze by mala provokacia???
Hele, Horváte, co je rusákům do toho kdo létá nad ukrajinou?
Martin Král píše:Prosím zkuste si představit ,jak by to dopadlo ,kdyby se tímto vaším způsobem někdo začal vyjadřovat v chlívečku F-35.
Renda píše:To vlákno snad funguje, nebo ne?
Tomáš Pelej píše:Martin Král píše:Prosím zkuste si představit ,jak by to dopadlo ,kdyby se tímto vaším způsobem někdo začal vyjadřovat v chlívečku F-35.
To není třeba si představovat, to, že bylo vlákno zamčeno bylo způsobeno stupidními komentáři horvátha a jiných podobných exotůA nevšiml jsem si, že by jsi je tam umravňoval, takže z těma kecama můžeš jít víš kam
Tomáš Pelej píše:Starej se o sebe, já se o Tebe taky nestarám... jinak platí co jsem psal v předchozím komentáři
Martin Král píše:Tak je pravda ,že měli problém i s Thaiskými Gripeny.
Otazkou je zda to jsou originalni Sučka a nebo ty jejich z Aliexpressu a druha věc je výcvik,atd.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků