Martin Černý 'Černoch' píše:Aleši, nejdřív si ujasni na koho jsem asi reagoval.
kansas1 píše:To V.Šulc - Z-37.
Ladi poslal sem Ti SZ.
Martin Černý 'Černoch' píše:Opět nepochopeno...asi jsou dnes lidi úplný degenti... šířit se to bude,ale já osobně považuji za elementární slušnost nešířit veřejně informace které jsou určeny jiné skupině pro potřeby jejich podnikání atd. Bohužel, dneska už není mnoho lidí kteří nejsou tzv. slepičí p...l. Já odpovídal Vláďovi na jeho povzdech. A hned se do toho musí naverglovat tucet dalších. Moje odpověď nebyla určena vám ostatním ,ale Vláďovi.
Martin Černý 'Černoch' píše:Jaký je v tom ve výsledku rozdíl? Řekl bych že žádný jestli si vzdycháš nebo konstatuješ.Ale pořád platí že jsem odpovídal tobě na příspěvek, ne ostatním.
Skyd píše:Já nevím, že někoho štve, že lidi se dostanou k distributorskému letáku .. Kdyby to pány od eduardů zvedalo ze židle chápat by se to dalo , ale již několikrát psali že nemají nic proti samizdatovému šíření , nebo jak to p.Šulc napsal.. a tím by jsme to mohli uzavřít
Ty první 3d tisky plánujete představit kdy cca prosím ? Nebo je to ještě daleko ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků