morap píše:Podľa posledných správ oba piloti mŕtvi.
špatný, špatný jestli jsou vážně mrtví

morap píše:Podľa posledných správ oba piloti mŕtvi.
Lavi píše:Jirka_Holub píše:Pokud reaguješ na příspěvek Braňa Heraina. Mám pocit, že napsal 5m a myslel tím metry, né minuty.
to se bude vázat na šířku toho výběžku a odhadovanou dobu přeletu, resp. času na provedení zásahu
Jirka_Holub píše:reserve_22 píše:5km 5min?Ides
Pokud reaguješ na příspěvek Braňa Heraina. Mám pocit, že napsal 5m a myslel tím metry, né minuty.
Charlie píše:Celkem by mi zajímalo, zda ten Suchar měl zamalované hvězdy, nebo ne.
reserve_22 píše:Jirka_Holub píše:reserve_22 píše:5km 5min?Ides
Pokud reaguješ na příspěvek Braňa Heraina. Mám pocit, že napsal 5m a myslel tím metry, né minuty.
Nie na Horridov prispevok.To nebolo nic v zlom len to nesedi to by letel 60km/h
jfb píše:Souhlas s Martinickým,a to s ním většinou nesouhlas. Chápu, že když se to rozjede čistě v modelářském tématu, tak je to blbé, ale teď je to dost extrémní situace, takže cenzor by měl vzít rozum, do hrsti a nebýt jak splašený králík. Případně to promazat za pár dní, až se to usadí.
Lavi píše:jfb píše:Souhlas s Martinickým,a to s ním většinou nesouhlas. Chápu, že když se to rozjede čistě v modelářském tématu, tak je to blbé, ale teď je to dost extrémní situace, takže cenzor by měl vzít rozum, do hrsti a nebýt jak splašený králík. Případně to promazat za pár dní, až se to usadí.
Nejsou tu cenzori, jsou tu administratori a moderatori.
Jedine co je v soucasne chvili jasne je, ze Turecka PVO sestrelila Rusky Su-24. Nic vic. Je zbytecne tady ventilovat naprosto nepodlozena hodnoceni a spekulace, ktere vedou casto k hadkam a k osobnimu napadani.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků