... tu fotku sice dávno znám, ale jak se tak na ni znovu dívám, tak to vypadá na dvě mouchy jednou ranou či co, protože tam vidím čumák z MiGu-29 a zadek z MiGu-25
Kubouš píše:A na to jsi přišel jak, že tam je čumák z 29tky? Jestli je tohle 29tka tak asi nějaká na steroidech
mě to teda taky připadá jako čumák z 29... 25 mají v drtivé většině pruh proti oslnění rovný... 29 lomený... i dýlka čumáku mi připomíná 29... ale třeba se pletu...
Tak ten čumák je poměrně dlouhej a mohutnej a pochybuju že ten zvednutej dekl je počátek LERXu. Pás proti oslnění je sice lomenej hlavně u průzkumných mašin, ale i u P/PD to není nemožné (http://farm4.static.flickr.com/3526/325 ... b582b7.jpg sice Alžírsko ale i tak), u 29tka jsem ještě neviděl foto, kde by ten pás byl nějak zalomen.
... asi mi to tak jen připadalo (hlavně tvar radomu, čelního štítku, poměry délek atd.), zkontrolovat číslo (25201) mě nenapadlo, o souvislosti s typem vím, omlouvám se
To je fotka po tornádu, které se přehnalo přes základnu Peacemakerů a vyřadilo z provozu podstatnou část amerického strategického letectva. Největší bombardéry světa a vítr si s nima hrál jak s papírem.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Vulcan je krasavec a úžasný stroj, mám tenhle prototyp s čistým delta křídlem od Revellu dokonce navíc, jen má ne moc rozšířené měřítko 1/96 nebo 1/100. Ten prototyp VX770 s čistou deltou se bohužel při akrobacii rozpadl ve vzduchu a zabil osádku i někoho na zemi.
Jedna vtipná:
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]