Tiež ďakujem za Quaranteen cup - asi v živote som nestrávil toľko času nad galériami vo Facebook Prekvapilo ma, koľko krajín sa zapojilo - pravdu povediac, nikdy som nevidel diela od modelárov z Brazílie alebo Argentíny. Veľká vďaka za toto príjemné osvieženie v týchto ťažkých časoch... Tiež som si objednal zo 3 modely, keďže aj napriek HomeOfficu sa mi dáko vyprázdil kitník, akcia 25% prišla vhod a v pravý čas... TG
právě stavím tohoto šturmovika https://www.scalemates.com/cs/kits/edua ... ik--147567, kterého jsem koupil ještě na střední škole, když vyšel jako novinka v r. 1997. Teď na něj tedy došlo. Bohužel přední čirý díl a prostřední díl na sobě mají dosti nepříjemné kazy, obávám se, že ač se budu snažit sebevíc, tak budou vidět a mě tam budou do konce života štvát Tak jsem se vás chtěl zeptat, jestli se vám někde pod pultem neválí rámeček s čirými díly na tento model, který se již nevyrábí, rozumím-li tomu správně? Samozřejmě nechci nic zadarmo, cenu budu respektovat, jde mi o to ty díly sehnat, protože pasují celkem pěkně, ale jsou zkrátka kazové. Děkuji.
Dobře, že se dále vylepšuje stavebnice MiG-21 v 1:72. Je jen škoda promarnění možnosti dotáhnou podobu MiG-21MF tzv. staršího provedení. Trup v horní části do nejmenších detailů odpovídá předloze, spodní část trupu už je na tom hůře. Ale to už se nedá změnit. Posílám alespoň prosbu o nápravu v dalších stavebnicích dlohodobé chybky v návodu - zbarvení kyslíkové láhve má být modré! přikládám obrázek návodu a těšímse na pokračování projektu MiG-21.
Novinka výzbroje pro MiG-21 raket R-3R vítám. Samozřejmě na u nás provozované letouny se nedají použít. Ale starší provedení stavebnice MiG-21MF lze celkem snadno upravit do podoby pozdních výrobních sérií MiG-21SM. A tady to jde. Bohužel má to, ale jeden zásadní problém. Odpalovací zařizení, nebo chcete-li adaptér APU-13M, který obsahuje tento doplněk se pro R-3R nepoužíval! Správně má být APU-13U-2. Na přiloženém náčrtku lze porovnat rozdíl. Škoda, výkres i rozmístění popisek na ten správný je k dispozici.
Tak na trenera sa tesim najma C-105 na tej som krasne polietal a je to masian na ktorej sa da naucit pristavat ako,, do maminy,,.Stari instruktori hovorili , ze pilotne skusky PPL by sa mali robit na C-105 a prejst nimi by mal len ten pilot ,co sa nauci pristavat na C-105 na tri body)))) Nie ako Z-142 alias tehla.Inac ta by mohla byt dalsia v rade.Co Vy na to Pan Sulc?
Dobrý den, mohu se zeptat, zda emblémy 3. squadrony na Clostermannových Tempestech byly opravdu odlišné (viz. obrázky Profipack versus Weekend)? Orientace emblému se nedá určit podle fotek jiných letadel squadrony?
Verzi Mk.V mám právě na stole a vím, že chystáte verzi Mk.II a tak bych měl pár tipů k zamyšlení: 1/ Zajistit nýtové řady i v místě spojení trupů (aktuálně chybí nebo se ztrácí převážně v dolní časti trupu a chladiče). 2/ Neuzavírat kokpit dílem F8, jehož spoj prochází řadami pozitivních a negativních nýtů, moc nesedí (v levé zadní části ani nenevazuje rytí) a jeho broušení a obnova nýtových řad je problematická/nemožná. 3/ Udělat otvor pro zasunutí stupačky. 4/ Nedělit vztlakové klapky na dvě a tři části. Sestava moc nesedí a její broušení a obnova nýtů je neskutečně pracná. 5/ Do dílů E33,35 nejdou dle návodu zasunout konce hlavní. 6/ Podle fotek usuzuji, že zakončení závěsu nádrže by nemělo být součástí nádrže. 7/ Nádrž je kreslena s horizontálním švem. Nevím jestli jsem nebrousil moc (na čirém plastu je to špatně vidět), ale mě vyšla jako hladká varianta. 8/ Zjemnit pozitivní nýty
Dobrý den pane Šulci jak dlouho zhruba trvá realizace brasinových doplňků od rozhodnutí a zařazení do plánu až do vydání?...například něco složitostí srovnatelné s podvozkovými šachtami na Mig-21 1/72? díky PB