Vl.Šulc píše:Na to klidně zapomeňte. Indiánská limitka byl jeden z největších ležáků v dějinách řady Limited Edition
A věřte, že sem si dlouho sypal popel na hlavu, že sem si ji nikdy nekoupil, přitom se válela všude po shopech i v různých slevových akcích přitom tam byly fakt hezké kamufláže.
Já si dovolím říct , že ležák to byl , protože to bylo nevhodně vymyšlené. Zkombinovat MF a BIS bez Dual Comba byla od začátku sebevražda. Kombinovat verze bez vícero výlisků v krabici vymyslí jen opravdu chytrá hlava. U případné limitky FL by se to stát nemuselo, protože tam nemusíš dát jenom Indy. Ale už toho nechám a dovolím si predikovat , že nakonec nějaká taková krabice by mohla vzniknout.
Mne sa ten obrázok veľmi páči a špeciálne tie autíčka na pozadí tiež. Po asi dvoch rokoch som si zmenil wallpaper. Všeobecne podla mňa majú profipacky s boxartami s pozadím oveľa krajší dizajn krabíc ako limitky. Podla môjho názoru sú niekedy tie dizajny limitiek nie veľmi príťažlivé (nie vždy podarené - asi posledné čo sa mi páčilo bol DRAKEN)... Pán Šulc, Neuvažujete o zmene dizajnu krabíc, všeobecne, špeciálne teda hlavne u limitiek (aby mali "normálne" pozadie)?
Momentálne na stole: Aero Ab-11 (Special hobby 1/72) Posledné hotové: Spitfire PR MK.IA (Eduard+Pavlamodels 1/48), Spitfire Mk.I (Eduard 1/48)
dovolím si recyklovat svůj starší dotaz, který byl převálcován dekálovou aférou.
Kdy půjde do prodeje publikace RITS 1945, prosím? Závisí to na vyprodání limitky?
A dovolil bych si přidat ještě jeden dotaz. Zvezda ohlásila začátek prodeje Mi-24V 1/48 na konec března. Už ten model máte k dispozici? A když budu hodně všetečný, už uvažujete či dokonce plánujete co s těmito výlisky provést pod svou značkou?