To víš, někdo holt svoji práci dělá pořádně. A někdo zase ne.
Vl.Šulc píše:Miroslav Knížek píše:Vl.Šulc píše:Asi od Toobyho. No bude tam Lysander, nejspíš bude házet bombičky na nějaké Němce někde ve Francii
To by šlo. Něco jako tento parádní, všem modelářúm známý obrázek by bylo moooc pěkný.
Mimochodem kdyby se někdy náhodou hlasovalo top 10 boxartů všech dob tak bych pro tento z Marchboxu ze 70 let určitě hlasoval....
To víte, to je ta nostalgie. Kdyby to někdo takhle namaloval dnes, tak dostane pěkný koště
Vl.Šulc píše:Tak kdo umí umí, nezáleží na technice ani na době, že. V našem oboru je ale dobový kontext důležitý. Kdysi nebyl tak extrémné tlak na každou čáru na obrázku. Podívejte se pár stránek zpátky na připomínky k Bf 108. Když použijete stejný metr na ten obrázek Lysandera, tak z toho bude katastrofa. Přitom je tu stále otázka, na čem víc záleží, zda na detailu, či na celkovém vyznění. Já se jako stará škola kloním k té druhé verzi![]()
Tohle ale taky nebylo tak špatné, ne?
Za osm kalendářních týdnů došlo k prudkému nárůstu nemocnosti (o 44 %). Postupně nárůst počtu onemocnění pokračoval do předvánočního období, kdy v 47. KT překročila nemocnost 1 000 případů/100 000 obyvatel.
Alcatorda píše:Dobrý den pane Šulci,
Chci se optat, vydáte masky panelů i pro F-35 od jiných výrobců? Mířím tím zejména na ACADEMY kde už plechařina byla vydaná https://www.eduard.com/cs/eduard/f-35a- ... param=f-35 . F-35A od téhle firmy je asi na špici - letos bude následovat F-35B.
Díky Petr
Berat píše:Nezáleží na tom, co udělá virus. Záleží jen a výhradně na tom, co udělá ten fanatik Primula. Na základě toho bude bláznit vláda a podle nich budeme muset skákat my.
COVID-19
Aktuálně máme za více než tři kalendářní týdny (KT) 1046 nakažených, nula mrtvých, šest vyléčených. Přesná data sice chybí, ale odhaduje se, že úmrtnost je cca 0,7%.
A v čem je to horší, než běžná chřipka?
[/url]
pelikan píše:To Berat:
Chce to nesledovat jen naší republiku, ale i to za hranicemi. V Itálii máš okolo 600mrtvých denně! Teď mudruj v čem je to horší než běžná chřipka. To, že to u nás nevypadá stejně je snad i zásluhou těch opatření okolo nás. A věř mi, že já z nich rozhodně neskáču radostí, ale respektuju je.
Omluva za OT.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků