Petře přesně tenhle dotaz mě taky napadl. Stejně tak i ostatní resiny z limitek.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Čekám, zda padne dotaz, kdy bude to 21F-ko a pořád nikdo. Tak se zeptám já, kdy zhruba ho plánujete? Já ho tipuju tak 2022 (letos Spitfiry, příští rok snad Avie, Hurricany ještě nezačaly...).
Neplánujeme. Pracujeme na konstrukci, až bude hotová, zařadíme ho do výrobního plánu, a podle toho, kolik na tom bude práce, ho dáme do plánu produkce.
máme rok 2020 a podle Vašeho vyjádření se kolekce Bf-109 1/72 dočkáme někdy v roce 2022 (2021 dokončení Bf-109 1/48). Dva roky je dost dlouho, ale proč nepočkat na kvalitní model. Na co se chci ale zeptat. Budete dělat "dvaasedmičky" ve stejném zastoupení jako děláte nyní "čtvrtky"? Dočkáme se všech variant? A bude mezi tím vším co na nás nahrnete i dvoumístná G-12?
A můj poslední dotaz je opět na chybějící kvalitní model a to v "72" revolučním měřítku . Je ještě šance, že se od Vás dočkáme Fw-190D-9 (nebo snad i D-11 a D-13)?
Pane Šulci, když už budete ve čtvrtce dělat (pro většinu světa) tak okrajový typ jako je Avia S/CS-199, je možné, že byste časem udělali i Buchona? Díky za odpověď. Hlavně ať nezní něco jako že možné je všechno