Pane Šulci, já se vrátím zase k Migu19, nicméně tentokrát k chystanému přebalu 1/48 Trumpeteru - už se vyjasnilo, zda to bude jen verze S nebo to bude nakonec třeba trikombo S/P/PM?
mitte píše:Slovy Foresta - Pro hlupáka každý hloupý. A děkuji za opravu termínu jde o úhel nastavení křídla.
Tady je to velmi dobře vidět a teď poraďte co s tím dělat, aby to nebyl pasquil.
1Raconteur píše:Pánové, pan Šourek to napsal výstižně, jděte si tyhle hovadiny rozebírat jinam. Už to hodně lidí nebaví. Tu vaši obtiskovou “debatu” která trvala týden jsem nekomentoval, tohle už mě ale fakt sere. Člověk otevře fórum kde má 60 upozornění a z toho 50 jsou naprosté hovadiny.
Aeromodelar píše:1Raconteur píše:Pánové, pan Šourek to napsal výstižně, jděte si tyhle hovadiny rozebírat jinam. Už to hodně lidí nebaví. Tu vaši obtiskovou “debatu” která trvala týden jsem nekomentoval, tohle už mě ale fakt sere. Člověk otevře fórum kde má 60 upozornění a z toho 50 jsou naprosté hovadiny.
Tak hele, ve velké většině je to tady pro mě také o tom, co mě vůbec nezajímá, ale mám respekt k těm, které to zajímá a mají k tomu co říct a tudíž nikoho neposílám někam, aby si to řešil někde jinde ... o tom je diskuzní fórum a pokud k probíranému problému nemám vztah, tak se k němu nevyjadřuji a zapojuji se jen do toho, co zajímá mě. Jak prosté ..
Uživatelé procházející toto fórum: Tom.Vrabec a 9 návštevníků