Martin Janoušek píše:Podívejte jaké nádherné obtisky se budou prodávat.
rolls píše:no len aby sa predavali, aj digi kamo sa mala predavat a jaksi sa nepredava
bolter píše:Páni, ak si pozorne všimnete tvar zastriekaného znaku pod hviezdou na SOP, tak zistíte, že to bude najskôr mašina z Ukrajiny.... http://www.bgspotters.net/pictures/pic. ... icId=24646 .
rolls píše:no ja som dekle objednal radsej od kopra z hobbyshop.cz tie od academy sa mi akosi nepozdavajua na slovensku ktovie, kedy ich budu predavat
josee píše:rolls píše:no ja som dekle objednal radsej od kopra z hobbyshop.cz tie od academy sa mi akosi nepozdavajua na slovensku ktovie, kedy ich budu predavat
Jursa, Jursa - to bolo rečí ...![]()
![]()
Martin Jursa píše:
Kto pride 26.2.2011 na sutaz do Malaciek a navstivi nasu predajnu, mal by si tieto dekaly uz u nas zakupit. Su na ceste.
Ištván píše:Martin Jursa píše:
Kto pride 26.2.2011 na sutaz do Malaciek a navstivi nasu predajnu, mal by si tieto dekaly uz u nas zakupit. Su na ceste.
Takže budú aj on-line v predaji, je tak? Martin a budú prosím aj ostatné dekály od Kopra? Obzvlášť Mig-21tky a izraelský Spitfire by ma zaujímal. Vďaka, za odpoveď.
rolls píše:no ja som dekle objednal radsej od kopra z hobbyshop.cz tie od academy sa mi akosi nepozdavajua na slovensku ktovie, kedy ich budu predavat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků