Naposledy upravil Pojistovak dne 10 úno 2020, 21:39, celkově upraveno 1
ivanp píše:U nás na Slovensku sa momentálne fičí na anketovej vlneMožno by stálo za to urobiť v tomto vlákne jednoduchú anketu k tým novým dekálom. Odpovede by mohli znieť (ospravedlňujem sa, ale napriek 5 rokom ČVUT si to netrúfam napísať v češtine) :
- s novými dekálmi mám osobnú skúsenosť, pracuje sa s nimi bez problémov a dobre kryjú
- s novými dekálmi som ešte nepracoval, ale výrobcovi verím a stavebnice vydané s týmito dekálmi si kúpim
- s novými dekálmi som ešte nepracoval, ale na základe doterajších informácií sa bojím kúpiť stavebnicu Eduard s týmito dekálmi
- s novými dekálmi mám osobnú skúsenosť, práca s nimi je pre mňa problematická a krycia schopnosť nie je optimálna
jenda58 píše:No, já myslím, že by stačilo vzít tak 20 komplet modelů (třeba jen Víkendů), rozhodit je do nějakého kroužku mládeže a přihodit k tomu nějaký dotazníček. Ono to, že jim výstavní modely staví zkušení modeláři, je takové "Navrch huj, vespod fuj".
Vl.Šulc píše:To není o obtiscích. Důvod, proč jsem požádal o ban pro pana Kafku je v jeho způsobu komunikace. Konkrétně v nátlaku názorové oponenty, kdy v momentu, kdy s ním někdo nesouhlasí, označí ho okamžitě za příslušníka nějaké eduardí klaky, která tu má údajně nějak ovlivňovat diskusi. To považuji za neférový způsob vedení diskuse a nebudu ho tolerovat.
Podobně mimochodem postupují i jiní, například pan Škopán. Důrazně jeho i ostatní diskutující upozorňuji, aby se těmto praktikám vyhnuli. Příspěvky mazat nadále nebudu, pokud se někdo vyjadřuje vulgárně nebo hloupě, je to jeho problém.
Doufám, že tomu rozumíte.
Martin Černý 'Černoch' píše: Add bany, jo, mučedníky mám nejraději, kdopak ještě další do řady, mimo Zdenála ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků