Víťa Výmola píše:Tomteda46 píše:Kdo konkrétně z vás dělal blbce, že jste hrdinně využil internetové anonymity a napadal?
Píše "Tomteda46" "Vladimíru Kafkovi".![]()
Jo, to mě taky pobavilo...

Víťa Výmola píše:Tomteda46 píše:Kdo konkrétně z vás dělal blbce, že jste hrdinně využil internetové anonymity a napadal?
Píše "Tomteda46" "Vladimíru Kafkovi".![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Vláďa Kafka obdržel BAN....jeho příspěvky překročili únosnou míru nejen proti pravidlům MF ale asi i v osobní rovině nejen vůči V.Š. a dalším uživatelům.
David Koktavý píše:Jenže on ten poslední příspěvek Vláďi Kafky je (bohužel) trefný a pravdivý. Andy, Lavi a ostatní s podobným názorem mají podle mně pravdu. Taková kvalita dekálu co vidím na fotkách od P.Zatřepálka a Michala Šilpocha je pro mně neakceptovatelná. Takže i já mám pocit, že z nás pan Šulc dělá blbce, což mne může urážet. Dostane P. Šulc tedy taky ban?? Nic víc k tomu nemá smysl dodávat
Vl.Šulc píše:To není o obtiscích. Důvod, proč jsem požádal o ban pro pana Kafku je v jeho způsobu komunikace....
Zdenál R píše:No a už vám zůstanou jen ti přizdisráči, kteří vás neustále plácají po zádech, jak jste dobrej.
Uživatelé procházející toto fórum: Navrátil, paragan a 12 návštevníků