Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1497 z 3259 • 1 ... 1494, 1495, 1496, 1497, 1498, 1499, 1500 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Vojta Mertl » 10 úno 2020, 15:12

Víťa Výmola píše:
Tomteda46 píše:Kdo konkrétně z vás dělal blbce, že jste hrdinně využil internetové anonymity a napadal?

Píše "Tomteda46" "Vladimíru Kafkovi". :grin: :grin:

Jo, to mě taky pobavilo... :lol:
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 úno 2020, 15:15

Vláďa Kafka obdržel BAN....jeho příspěvky překročili únosnou míru nejen proti pravidlům MF ale asi i v osobní rovině nejen vůči V.Š. a dalším uživatelům.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Koktavý » 10 úno 2020, 15:39

Jenže on ten poslední příspěvek Vláďi Kafky je (bohužel) trefný a pravdivý. Andy, Lavi a ostatní s podobným názorem mají podle mně pravdu. Taková kvalita dekálu co vidím na fotkách od P.Zatřepálka a Michala Šilpocha je pro mně neakceptovatelná. Takže i já mám pocit, že z nás pan Šulc dělá blbce, což mne může urážet. Dostane P. Šulc tedy taky ban?? Nic víc k tomu nemá smysl dodávat :(
Obrázek
David Koktavý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tchert » 10 úno 2020, 15:40

souhlas s Davidem Koktavým
Tchert

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 10 úno 2020, 15:48

Řekl bych že tu jde spíš o nepříměřený příměr. To je to oč tu běží.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ivanp » 10 úno 2020, 15:50

U nás na Slovensku sa momentálne fičí na anketovej vlne (:) Možno by stálo za to urobiť v tomto vlákne jednoduchú anketu k tým novým dekálom. Odpovede by mohli znieť (ospravedlňujem sa, ale napriek 5 rokom ČVUT si to netrúfam napísať v češtine) :
- s novými dekálmi mám osobnú skúsenosť, pracuje sa s nimi bez problémov a dobre kryjú
- s novými dekálmi som ešte nepracoval, ale výrobcovi verím a stavebnice vydané s týmito dekálmi si kúpim
- s novými dekálmi som ešte nepracoval, ale na základe doterajších informácií sa bojím kúpiť stavebnicu Eduard s týmito dekálmi
- s novými dekálmi mám osobnú skúsenosť, práca s nimi je pre mňa problematická a krycia schopnosť nie je optimálna
ivanp

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 10 úno 2020, 15:52

To není o obtiscích. Důvod, proč jsem požádal o ban pro pana Kafku je v jeho způsobu komunikace. Konkrétně v nátlaku názorové oponenty, kdy v momentu, kdy s ním někdo nesouhlasí, označí ho okamžitě za příslušníka nějaké eduardí klaky, která tu má údajně nějak ovlivňovat diskusi. To považuji za neférový způsob vedení diskuse a nebudu ho tolerovat.

Podobně mimochodem postupují i jiní, například pan Škopán. Důrazně jeho i ostatní diskutující upozorňuji, aby se těmto praktikám vyhnuli. Příspěvky mazat nadále nebudu, pokud se někdo vyjadřuje vulgárně nebo hloupě, je to jeho problém.

Doufám, že tomu rozumíte.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 10 úno 2020, 16:10

No, ještě že jiného nátlaku na "názorové oponenty" jsme si tu všimnout nemohli...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kyli » 10 úno 2020, 18:01

Takže pan Šulc požádal o Ban....
Skvělé..!
Ale jakákoliv sebereflexe, chlapské přiznání, že to zavádění nových obtisků uspěchali, že to ještě nemají vychytané, nic...
Jen kradmá žádost o Ban....
=D>
He-219 Uhu
Spitfire Mk.Vb
Fw-190 D-9
Me-262
Bf-110 D-3
kyli

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenál R » 10 úno 2020, 18:02

Martin Černý 'Černoch' píše:Vláďa Kafka obdržel BAN....jeho příspěvky překročili únosnou míru nejen proti pravidlům MF ale asi i v osobní rovině nejen vůči V.Š. a dalším uživatelům.

Jo to je to nejlepší řešení, jak celý fórum poslat do kopru. Na rozdávání BANů dojelo třeba geokačerský fórum a dnes po něm ani neštěkne pes. A v době své největší slávy tam bývalo online podstatně víc uživatelů než tady. Možná i proto, že ze startu to byla hlavně zábava ajťáků.

BTW Dostane BANán i AlF za svoje vyhrožování?

PS a příspěvky jsou rodu neživotného, takže překročily, když už teda..

David Koktavý píše:Jenže on ten poslední příspěvek Vláďi Kafky je (bohužel) trefný a pravdivý. Andy, Lavi a ostatní s podobným názorem mají podle mně pravdu. Taková kvalita dekálu co vidím na fotkách od P.Zatřepálka a Michala Šilpocha je pro mně neakceptovatelná. Takže i já mám pocit, že z nás pan Šulc dělá blbce, což mne může urážet. Dostane P. Šulc tedy taky ban?? Nic víc k tomu nemá smysl dodávat :(

Absolutní souhlas, proč my tady v té největší vesnici v ČR, musíme mít vždycky jinej názor, než zbytek světa?

Vl.Šulc píše:To není o obtiscích. Důvod, proč jsem požádal o ban pro pana Kafku je v jeho způsobu komunikace....

Ale no tak, Herr. Šulc, vy používáte úplně stejný styl, jen to všechno napíšete trochu kulantněji. Já jen přemýšlím, co mě to vaše jednání tady v té části vlákna připomíná? Všechny, kritiky zkusíme nějak umlčet - s jedním ukončíte spolupráci, protože není loajální, druhýmu necháte dát BAN, protože nepoužívá spisovný slova, hlavně aby se všichni ostatní báli něco negativního napsat... No a už vám zůstanou jen ti přizdisráči, kteří vás neustále plácají po zádech, jak jste dobrej. Ale to je cesta do pekla. Po tom všem, mě už tady chybí jen cenzura a zavřený hranice na západ...

EDIT. Přidal jsem nějaký ty interpunkční znamínka (nevím ale teda, jestli vždycky úplně dobře), ať nevypadám jako úplnej dement, když jsem už ten skrytej dyslektik...
Naposledy upravil Zdenál R dne 10 úno 2020, 19:16, celkově upraveno 1
Zdenál R

• Odpovědět s citací

Příspěvekod corsair » 10 úno 2020, 18:06

Jsem myslel, že Šulc je jiný formát /schválně nepíšu pan/ takže to tu rovnou přejmenujte na Eduardovo forum, jeden dostane ban, druhý tu vyhrožuje fyzickým napadení a ten je v klídku, jestli ono na té klace nebude něco pravdy
Naposledy upravil corsair dne 10 úno 2020, 18:19, celkově upraveno 1
Pravda začíná tam kde končí signál ČT - Ostatně soudím, že EU musí býti zničena
corsair

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 úno 2020, 18:11

Na vysvětlení, SMS od Vladimíra přišla současně. Už jsem byl rozhodnut i já sám. Může se Vám to nelibit,ale Vláďa Kafka byl ten kdo vystřelil a přestřelil první. A to za únosnou mez.
Alfovo reakci zatím trestat nebudu,ale má nakročeno,jako i další. Nechť je to ponaučení pro další hříšníky. Že se tu moc nevyjadruji neznamená že dotyčné nesleduji.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod shark » 10 úno 2020, 18:16

Koupím Eikó. Protože prej tam blbě krejou vobtisky, tak za půlku BFC ceny při slevovce začátkem února :grin: :grin: :grin: Nabídky prosím do SZ :)
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
shark

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lonestar » 10 úno 2020, 18:19

Zdenál R píše:No a už vám zůstanou jen ti přizdisráči, kteří vás neustále plácají po zádech, jak jste dobrej.

Teď sis taky zadělal na ban - předvedl jsi ukázkový příklad nátlaku na názorové oponenty!!! :lol:
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Lonestar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pasecka » 10 úno 2020, 18:19

Dobrý den pane Šulci. Na základě mého příspěvku a Vaší následné reakce ze soboty 8. února sem si dovolil Vám poslal soukromou zprávu ohledně obtisků (nesouvisí to s kryvostí). Děkuji a přeji fajn den. David Paseka
David Paseka

KPM Hradec Králové
Pasecka

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 1497 z 3259 • 1 ... 1494, 1495, 1496, 1497, 1498, 1499, 1500 ... 3259

Zpět na Diskuse