David Paseka
KPM Hradec Králové
KPM Hradec Králové
onysx píše: Ještě jsem nenarazil na nikoho/žádnou firmu která by kdy otevřeně komunikovala a přiznala nějaký problém. Pokud takovou znáte tak ji jmenujte. Natož aby bezplatně vyměnila vadnou součástku v tak komfortní době jako to dělá Eduard!
zbynek.skopan píše:Vy jste fakt kouzelnej:
Mimochodem v Eiku jsou obtisky pro osm markingů, troufnu si říct, že tento problém se týká pouze jednoho z nich.
To jako kdyby vám ve vaší audině nešel jeden kvalt a fabrika řekla: máte tam dost ostaních![]()
![]()
Jinak bych spíš očekával info : na problematice špatné kryvosti některých barev pracujeme... např jiné materiály, technologické postupy při výrobě, kombinace technik..... (co já vím co ještě, to je váš "kampf" ) ... laborujeme s tím je to nová technologie a vše potřebuje čas na zdokonalení a vychytání všech možných komplikací...
PS. výhružkama tady perlila jiná firma
Díky za info, že už vím kdy se mám prodejně U vodárny vyhnout.
jvjvp4 píše:zbynek.skopan píše:Vy jste fakt kouzelnej:
Mimochodem v Eiku jsou obtisky pro osm markingů, troufnu si říct, že tento problém se týká pouze jednoho z nich.
To jako kdyby vám ve vaší audině nešel jeden kvalt a fabrika řekla: máte tam dost ostaních![]()
![]()
Jinak bych spíš očekával info : na problematice špatné kryvosti některých barev pracujeme... např jiné materiály, technologické postupy při výrobě, kombinace technik..... (co já vím co ještě, to je váš "kampf" ) ... laborujeme s tím je to nová technologie a vše potřebuje čas na zdokonalení a vychytání všech možných komplikací...
Škopánem ty máš za jízdy zařazený všechny kvalty naráz? Jdi se léčit typ pavlačová drbno. Tak dlouho jsi čekal na problém, až se zakomplexovaná dušička dočkala.
zbynek.skopan píše:jvjvp4 píše:zbynek.skopan píše:Vy jste fakt kouzelnej:
![]()
Škopánem ty máš za jízdy zařazený všechny kvalty naráz? Jdi se léčit typ pavlačová drbno. Tak dlouho jsi čekal na problém, až se zakomplexovaná dušička dočkala.
A ty hovado se nejdřív nauč psát..![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků