Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 1488 z 3259 • 1 ... 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490, 1491 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Pasecka » 08 úno 2020, 15:37

Abych tady jenom nekritizoval. Musím říct, že dosud jsem neměl s podporou u Eduardů nikdy žádný problém. Naopak bych řekl, že na dnešní dobu poskytují až nadstandardní službu. A právě proto jsem se na to chtěl zeptat. Dosud to vždy šlo a najednou byl problém. To mi přišlo podivné. Nic víc.
David Paseka

KPM Hradec Králové
Pasecka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Hényk » 08 úno 2020, 15:43

onysx píše: Ještě jsem nenarazil na nikoho/žádnou firmu která by kdy otevřeně komunikovala a přiznala nějaký problém. Pokud takovou znáte tak ji jmenujte. Natož aby bezplatně vyměnila vadnou součástku v tak komfortní době jako to dělá Eduard!

Special Hobby, RS model, SBS a další. Reklamace a vstřícnost vždy, když jsem je poprosil o pomoc.
Obrázek

HKPM Prostějov
David Hényk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 08 úno 2020, 16:02

Tak zrovna z RS jsem asi dva roky mámil lepty na Do-17. Maily i osobně na akcích. Výsledek velké kulové. Koupil jsem model z druhé ruky a lepty tam chyběly. Chtěl jsem je normálně zaplatit. A to mám RS rád (mimochodem vždycky měli excelentní obtisky).
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod čeburaška » 08 úno 2020, 16:04

Dobrý den všem, dle četnosti mých příspěvků, lze snadno poznat, že nemám potřebu se ke všemu vyjadřovat.
Nyní se však musím zastat paní Šolcové, vždy ochotná, vstřícná a velmi slušná. Moje první objednávka produktů Eduarda na přímo z eshopu měla č.22393 (p.Šulc si může dohledat),při každém jednání s podporou jsem byl maximálně spokojen. V jednom případě jsem měl obtisky z jiného modelu, poslal jsem je zpět, do týdne byly doručeny správné a jako bonus slevu na další nákup, další už si nepamatuji, ale na odd. podpory nemůžu říct vůbec nic negativního, naopak jen chválit.
A abych se vyjádřil k právě žhavému tématu obtisků, pane Šulci, myslíte, že se s tím nedá nic dělat?
čeburaška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 08 úno 2020, 16:09

S čím? (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 08 úno 2020, 16:18

Myslím že stále jedeme na vlně vadného krytí obtisků - dotaz kolegy nade mnou p. Šulci.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jvjvp4 » 08 úno 2020, 16:23

zbynek.skopan píše:Vy jste fakt kouzelnej:
Mimochodem v Eiku jsou obtisky pro osm markingů, troufnu si říct, že tento problém se týká pouze jednoho z nich.

To jako kdyby vám ve vaší audině nešel jeden kvalt a fabrika řekla: máte tam dost ostaních :grin: :grin:

Jinak bych spíš očekával info : na problematice špatné kryvosti některých barev pracujeme... např jiné materiály, technologické postupy při výrobě, kombinace technik..... (co já vím co ještě, to je váš "kampf" ) ... laborujeme s tím je to nová technologie a vše potřebuje čas na zdokonalení a vychytání všech možných komplikací...

PS. výhružkama tady perlila jiná firma

Díky za info, že už vím kdy se mám prodejně U vodárny vyhnout.

Škopánem ty máš za jízdy zařazený všechny kvalty naráz? Jdi se léčit typ pavlačová drbno. Tak dlouho jsi čekal na problém, až se zakomplexovaná dušička dočkala.
jvjvp4

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 08 úno 2020, 16:31

Zatím jsem se k nové verzi obtisků stále nedostal - Mustang čeká v řadě až dojdou předchozí verze FW a Bf-109. Myslím ale že pokud je nějaký permanentní problém tak už ho museli zaznamenat i stavitelé Bf-109G-6As .Tzn. krytí bílé u křížů či červené u chodníčků.

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
P-39 Q Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 08 úno 2020, 16:36

jvjvp4 píše:
Mimochodem v Eiku jsou obtisky pro osm markingů, troufnu si říct, že tento problém se týká pouze jednoho z nich.

To jako kdyby vám ve vaší audině nešel jeden kvalt a fabrika řekla: máte tam dost ostaních :grin: :grin:

Jinak bych spíš očekával info : na problematice špatné kryvosti některých barev pracujeme... např jiné materiály, technologické postupy při výrobě, kombinace technik..... (co já vím co ještě, to je váš "kampf" ) ... laborujeme s tím je to nová technologie a vše potřebuje čas na zdokonalení a vychytání všech možných komplikací...

Škopánem ty máš za jízdy zařazený všechny kvalty naráz? Jdi se léčit typ pavlačová drbno. Tak dlouho jsi čekal na problém, až se zakomplexovaná dušička dočkala.

A ty hovado se nejdřív nauč psát.. :grin: :grin: :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod harvy5 » 08 úno 2020, 16:45

Kruci chlopy,riesite takto aj ine firmy a nie len Edikov?Prave som dokoncil Kobru od Gawy a ... Nemam tam popisky na vrtuli.Akosi sa uplne tie zlte popisky na tej ciernej stratili.To ale nikto z vas riesit nebude.Keby aj chcel,Gawa ho posle do patricnych partii.Budte radi ze Eduard je taky aky je a nema problem s reklamaciami.
To Vlado,mate este dekaly z Weekendu Spita kde bol Smik?Na zopar miestach sa mi prilepili k tomu papieru a mam hlavne znaky v p...
harvy5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Míra Mulíček » 08 úno 2020, 16:47

Když už se tu řeší několik stránek obtisky,mě by zajímalo jestli bude nebo má technologický demonstrátor Kuňkadlo obsahovat také obtisky. Nevím jestli to už bylo někde prezentováno.
Naposledy upravil Míra Mulíček dne 08 úno 2020, 16:48, celkově upraveno 1
Míra Mulíček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tišnovský modelář » 08 úno 2020, 16:47

Dobrý den,

jenom tedy veřejný dotaz kdyby mě někdo odpověděl po pravdě jak jsou na tom kvalitou
obtisky v Eduardí Royal Class P-51. Jsem v pohodě když pracuju s obtisky od firmy Cartograf - tady dostávám
to na co jsem zvyklý a jsem s tím velmi spokojen , s novýma obtiskama od Eduardu jsem ještě nepracoval. Chtěl jsem si tuhle
limitku koupit právě kvůli dvěma setům obtisků na P-51 z Pacifiku, teĎka to mám v košíku a po přečtení celé té diskuze
vcelku váhám jestli do toho jít. Celkově teďka nevím jestli dál pokračovat v kupováním Vašich modelů pane Šulc, když jsou ty
obtisky takhle nekvalitní. Podle toho pána co je obchodní partner Eduardu to nemá asi smysl dokud nezačnou
Eduardi tisknout zase u Cartografu.

Prosím o seriózní odpověď - ne že mě tady bude někdo napadat
Tišnovský modelář

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jvjvp4 » 08 úno 2020, 17:10

zbynek.skopan píše:
jvjvp4 píše:

A ty hovado se nejdřív nauč psát.. :grin: :grin: :grin:

Je jasný, že jseš posera a 20.února se k Arturovi strachy nepřiblížíš.
jvjvp4

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 08 úno 2020, 17:12

:o

P-39 Q Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JiříVránek » 08 úno 2020, 17:21

Vážení a milí...řešíte tu samý psince...
Kdoví, jestli ty éra bude vůbec kdo z vás kdy lepit... pokud vám nevoní obtisky z toho, co máte, navrhuju postavit si Bf 109. Tam máte obtisky v oukeju :grin: :grin: :grin:
JiříVránek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 1488 z 3259 • 1 ... 1485, 1486, 1487, 1488, 1489, 1490, 1491 ... 3259

Zpět na Diskuse