Zajimave. Z obou stran.
Jinak asi kazdy by byl rad, kdyby ty obtisky kryly.
Vl.Šulc píše:Všechny barvy jsou podloženy bílou. Žlutá má ve větších plochách problémy s kryvostí, není to problém jen těchto obtisků.
Pane Zatřepálku, dáváme Vám stavět modely proto, že při Vašich kvalitách očekáváme, že si s případnými problémy poradíte. Co neočekáváme a co si u Vás v žádném případě neobjednáváme jsou komentáře k Vašim problémům na veřejných fórech. Považujeme za normální, že případné problémy si s námi vyřešíte interně bez přítomnosti veřejnosti. Uvítal bych, kdybyste se tohoto pravidla držel.
Olda Homola píše:Nejen, že zákazníka tyto výmluvy nezajímají (a obecně Váš postoj k příspěvku p. Zatřepálka je mírně řečeno zajímavý), ale pokud si v galerii prohlédnu hotový model s upravenými či jinak "zašmoulenými" obtisky a ve stavebnici objevím to co bylo zde prezentováno , zavání mi to klamáním spotřebitele.
kyli píše:Pane Šulci, pan Zatřepálek Vás několikrát na těchto stránkách upozornil(myslím, že to bylo o obtiscích na Mustanga), že se mu kvalita těchto "nových" obtisků nelíbí.
Na to mu bylo z Vaší strany neustále odpovídáno, že se mýlí a pokud už problémy byly, bylo to při spuštění výroby a tyto problémy jsou již minulostí.
Jak je evidentní, není tomu tak a panu Zatřepálkovi nezbylo nic jiné, než upozornit na to opět a tentokráte i s fotkou.
Nevím, co je na tom nekorektního...
Lavi píše:Jsem rád, že jsem vyčkal a japonské F-104 neobjednal.
Teď mě ovšem zajímá v jakém stavu to bude u limitky Tornada ze zálivu. U té pískové kamufláže by to snad mohlo být ok, ale důvěru v to teda nemám.
Lavi píše:Jak kdo. Já byl za cartografy rád a naopak zklamán, že od nich ustoupili.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků