DarthWanderer píše:Zdravím,
včera jsem se ještě zuby nehty udržel od reakce k tématu, ale dnes mi to nedá. Argumentujete poštovným, cenami u obchodníků, tím že chcete podporovat výrobce... Ano, také chci podporovat výrobce, a proto to dělám, u Edů, u SH, a vlsatně i u všech ostatních českých výrobců. Což neznamená že nenakupuji obchodníků, to také, ale jen zboží které nemůžu objednat přímo u výrobce. A je mi v tu chvíli jedno, že to je od výrobce o pár desetikorun dražší. A co se týče zásilkoven, fajn. Všichni dopravci dnes nabízejí buď přímo doručení až domů, nebo možnost vyzvednutí na výdejním místě. Není pak tak nějak jedno jestli je to zásilkovna, balíkovna, nebo jiný point? Z diskuze tu mám pocit, že by to někteří chtěli donést panem Šulcem až na stůl pár minut po objednání. Doporučil bych nejdříve vytáhnout hlavy ze zadnic. Pokud se vám služba, kterou Edi nabízí, nelíbí, kupujte jinde a přestaňte tu brečet, že to nedělají podle vašich představ.
T.
Co na to napsat pane kolego. Nikdo nechce, aby mě pan Šulc nosil objednávku za pár minut. To Vám jen přijde,
nepochopil jste text. Zkuste si ho přečíst ještě jednou, dvakrát. Fakt je ten - že po tom co zadám objednávku,
by se objednávka měla zabalit nejpozději druhý den a třetí den bych měl obdržet sms od dopravce o doručování
balíku, ten by měl dojít nejpozději do 3 pracovních dnů od zadání nákupu v e-shopu. Toto považuji za NAPROSTÝ STANDART
a kdo tohle nedokáže zajistit tak by neměl provozovat e-shop. O tom se snad nebudeme ani bavit.
Pokud toto někdo nepovažuje za samozřejmost a smíří se s něčím jiným tak by měl tu hlavu z prdele vytáhnout sám.
Bohužel je to synonymem celé Vaší generace co vyrostla za komára - zvykli jste si držet hubu a krok. Však on ten
balík jednou dojde. A já jsem nebrečel - dal jsem firmě zpětnou vazbu na kvalitu jejích služeb.
Pokud bude doručení balíku do Zásilkovny za 60kč,poštovné zdarma nad 1000/2000 jsem zpět a se mnou i moje peníze.
A takových lidí jako jsem já jsou desítky. V MN modeláři už kvůli nám museli přistavět další sklad, najmout další lidi
a koupit prostory v dalším baráku.