Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48853 • Stránka 1460 z 3257 • 1 ... 1457, 1458, 1459, 1460, 1461, 1462, 1463 ... 3257
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 20 led 2020, 23:56

Smazán příspěvek Rosti Axmanna s box artem na žádost Vládi Šulce.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pknotek » 21 led 2020, 07:46

Vl.Šulc píše:Ty rámečky jsou v některých krabicích MiGu-21PFM dvoje, protože naše baličky do jedné série omylem zabalily staré rámečky. Aby se to nemuselo celé přebalovat, nechal jsem tam dobalit jen ten správný rámeček navíc. Standard je jeden rámeček v krabici.

Zde zmíněný starý rámeček v OT je divná věc, můžete to poslat na reklamační, pošlou Vám jiný.

Nové rámečky přijdou časem i do MF.

Je naprosto skvělé, že Eduard takto vylepšuje už de facto hotovou formu. To by asi udělal málokdo. =D> [-o<
Pavel Knotek
líbí se mi všechny výtvory všech, co jsem zde viděl. Sám to ani zdaleka tak neumím.
pknotek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 21 led 2020, 08:29

Martin Černý 'Černoch' píše:Smazán příspěvek Rosti Axmanna s box artem na žádost Vládi Šulce.

To nebyl žádný boxart, ale zřejmě nějaký screen shot z nějaké hry. S námi ani s naším modelem to nemá nic společného.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 21 led 2020, 08:43

Ok, v podstatě je jedno co to bylo, žádosti jsem vyhověl a smazal " cosi" co co tu nemělo co dělat. (:)
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 21 led 2020, 08:44

Děkuji (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 21 led 2020, 13:55

Díky za Look na Bise,kdy asi bude ten na MF? A jak jste daleko s pokusy na boční panely?Chtěl jsem si objednat Looky na F-104,ale jsou pro Kinetic,ne na Edu/HW,chystáte i na ně,ale F-104J,budou i na verze G pro Edu/HW,nebo pro Kinetic pasují i na Edu/HW?Dále,mám na stole nový PP a OVT MiG-21PFM,ale nedaří se mi spasovat odklopný díl překrytu kabiny s předním štítkem /ten je nalepen správně a přesně/a trupem ,má někdo prosím nějakou zkušenost s tímto nebo ostatním to pasuje?
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miroslav Knížek » 21 led 2020, 17:57

Miroslav Knížek píše:
Vl.Šulc píše:Bf 109G-10 Erla, titulní obrázek:
Tenhle akční styl boxartů je fakt super..... ;-I ;-I ;-I Tak mě tak napadá pane Šulc, když koukám na ty akční boxarty, jednou se tu na foru mluvilo o tom že možná přebalíte nějaký Japonce od Gawy 1/48 z WWII. Snad se mluvilo o Zerech či co? Je to ještě aktuální nebo????? Nebo snad dokonce uděláte časem něco svého japonského? (:) (:)

Zdravim pane Šulci, Jak je to s těmi přebaly japonců 1/48 WWII byl to jen nějakej kec, nebo je na tom něco pravdy? Je fakt, že bych si docela dokázal představit vámi přebalené Zero od Gawy aspoň se šesti atraktivními markingy, samosebou těch největších japonských es, s vašimi doplňky a akční malůvkou na krabici.... (:)
Miroslav Knížek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 21 led 2020, 21:57

Pan Knížek: No já Vám nevím. Mě přijde, že na Zero žádná atraktivní kamufláž snad ani neexistuje (:)

Pan Jiří: Vy toho na mě vždycky navalíte tolik, že než dočtu do konce, zapomenu začátek (:) S kabinkou Vám neporadím, já jí lepil jen v otevřené poloze a to sedla. Kdy bude Look na MF zatím nevím, ani na ty Starfoghtery. Zda pasují sady z jednoho modelu na druhý také nemohu říct, vlatní zkušenost nemám. Ale většinou nepasují.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miroslav Knížek » 21 led 2020, 22:38

Vl.Šulc píše:Pan Knížek: No já Vám nevím. Mě přijde, že na Zero žádná atraktivní kamufláž snad ani neexistuje (:)

Pan Jiří: Vy toho na mě vždycky navalíte tolik, že než dočtu do konce, zapomenu začátek (:) S kabinkou Vám neporadím, já jí lepil jen v otevřené poloze a to sedla. Kdy bude Look na MF zatím nevím, ani na ty Starfoghtery. Zda pasují sady z jednoho modelu na druhý také nemohu říct, vlatní zkušenost nemám. Ale většinou nepasují.

No o atraktivitě kamufláží Zer jsem nic nepsal, ale zajímavé markingy se najdou, stejně tak markingy známých japonských es s pohnutými příběhy.... (:) Takže váš úmysl přebalovat Japonce z WW II byla kachna či jen něčí zbožné přání zde na f'óru asi.....?
Miroslav Knížek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 21 led 2020, 22:58

No jo,no,příště to budu dávat po jednom,ale aspoň dík vždy za odpovědi,i když tentokrát vlastně nevím nic.Takže JEDEN dotaz ještě k těm kabinkám,v otevřené poloze žádný problém,vypadá to super,ale jako už při prvním vydání MF 1/72 jsem tenkrát měl dotaz,zda by nebylo možno do rámečku průhledných dílů nepřidat odklopný díl s předním štítkem jako kabinku vcelku,vždy to je přesnější,než lícovat tyto díly dohromady,i když je máte přesně.A jelikož z toho množství malých Migů co mám a ještě chci mít,ne všechny chci dělat s otevřeným překrytem,jednokusový díl by se hodil.Neříkám,že to z těch dvou dílů nejde,mám jich takových 5,ale přeci jenom to je náročnější,aby to na všech stranách stejně výškově a směrově pasovalo.Ale přijatelně to jde,i tady na foru jsou krásné příklady.To mluvím o MF.Nyní dodělávám PFM a z tohoto důvodu bude překryt otevřen,prostě mi to nějak nepasuje,proto jsem chtěl vědět,jak to mají ostatní,další PFM si pořídim na konci měsíce...Doufám že s krásným ostrým prstencem.A pak že to nejde!/u MF/ Ještě ta záď a brzdící štíty /alespoň zevnitř zeslabené/,jednodílný překryt a Rka bude nepřekonatelná.No ale vážně,ty malé Migy jsou velice nakažlivé a odsouvají mé původní plánované projekty na vedlejší kolej.
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 22 led 2020, 01:00

No, my tak nějak předpokládáme, že ten odklopný díl půjde přilepit i zavřený, a že to bude pasovat. Proto neděláme zavřenou kabinu jako extra díl (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 22 led 2020, 01:03

Pan Knížek: ale jo, máme Japonce v úvaze. Zero tam nefigurovalo, ale jinak ano, časem na ně nejspíš dojde.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tom.Vrabec » 22 led 2020, 09:39

Jiří, to samozřejmě nic ve zlém, ale píšeš to možná až moc ve štrudlu, jako když se ti to zrovna valí z hlavy...nechci mluvit za pana Šulce, ale za mě rozhodně dá prácu to pobrat :lol:

Hele, jasně a jednoduše - pane Šulci, pokud přebalované Japonce, co třeba zvážit limitku nějaké polní úpravy se Schräge Musik kanonem v Brassinu od Vás...(třeba jenom BFC položku)? Vím, trochu okraj společnosti...ale zkusit musím :grin:
Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič
Tom.Vrabec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 22 led 2020, 11:25

No,nic ve zlém,proč by mi mělo valit z hlavy...,zkus si to přečíst celé ještě jednou...
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 22 led 2020, 11:38

Jiří: no, nějakou úpravu by to chtělo. Třeba odstavečky k jednotlivým témátkům. Máte tam asi 6 otázek v podstatě v jedné větě, za znaménkem se dělá mezera.
Naposledy upravil jenda58 dne 22 led 2020, 12:25, celkově upraveno 1
jenda58

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48853 • Stránka 1460 z 3257 • 1 ... 1457, 1458, 1459, 1460, 1461, 1462, 1463 ... 3257

Zpět na Diskuse