Lukáš Loučka píše:Pane Šulci moc díky za článek o pozdních verzích Bf 109![]()
![]()
Rádo se stalo

Lukáš Loučka píše:Pane Šulci moc díky za článek o pozdních verzích Bf 109![]()
![]()
Vl.Šulc píše:Skyd píše:Vejde se do limitky tornáda nějaká kamufláž že zálivu ? Nebo ještě je brzo se ptát ? Děkuji za odpověď
Nejedna
Vl.Šulc píše:Vl.Šulc píše:Stepan Bobko píše:Dobrý den pane Šulci.
Jako první bych vám rád popřál vše nejlepší do nového roku! Pak bych vám chtěl poděkovat za italského Hanriota! Udělali jste mi s ním velkou radost!![]()
![]()
A pak už jen drobnost na konec. V novém infu je u postavené G-10 chybně popis k jinému éru. Na fotkách je žlutá 5, popis je ale pro bílou 9 ze stejné krabice.
ŠB
Díky za upozornění!
A od rána už visí opravená verze
Petr Zatrepalek píše:Vl.Šulc píše:Skyd píše:Vejde se do limitky tornáda nějaká kamufláž že zálivu ? Nebo ještě je brzo se ptát ? Děkuji za odpověď
Nejedna
K tomu Tornádu, if Záliv, tak předpokládám že uděláte i Brassin JP233, Alarmy a britské laserovky CPU-123. Bez toho to nebude to správný Tornádo...
Vl.Šulc píše:admiral6 píše:Dobrý den
Zkusím dotaz ještě jednou. Nějak zapadl:admiral6 píše:Dobrý den p. Šulc
V únorovém čísle avizujete motor na Fokker D.VII v 1:72. Bude i v 1:48? Mám doma tři vaše Fokříky tak ať vím zda mám na něj počkat.
Ne, ve čtvrtce ho zkonstruovaný nemáme.
vladstepanek píše:Zatím tady nepadlo nic k plánovanému vydání MiG-19 1/48 - co to bude za stavebnici a co tam případně bude navíc?
Vici píše:Doufejme, že se Plastos pak nechytne třeba HBOa fakt netuším kdo by zvládl zahrát Kapelníka
Napovím 25.2.1923... Spitfire... už jsme se o tom bavili
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], hobby m, janini, Jarda Kubín a 18 návštevníků