Preboha to tým nešťastiam nebude koniec?! Ďalší ľudia, ktorých som poznal zahynuli dnes pri Dubnici. Dve L-410 plné paragánov sa zrazili pri nácviku na letecký deň. Sedem mŕtvych. Úprimnú sústrasť pozostalým.
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Dnes hodně špatný den z pohledu pozůstalých po sedmi mrtvých a nás parašutistů, naštěstí mrtvých není víc. Ráno mi volal kamarád o této tragické události, chvíli na to jsem mluvil s kameramanem (čechem), který otevíral roletu v OM SAB a první vyskočil, v té době to vypadalo, že parašutisti to zvládli, bohužel ... Je mi to líto, snad už bude v našich končinách klid, pilot létal část sezony výsadky s L 410 OM VAV v Prostějově. Občas musíme zaplatit krutou daň.
Naposledy upravil wlk dne 20 srp 2015, 22:18, celkově upraveno 1
Strasne, prave som sa o tom dozvedel. Slavnica bola moja drop-zone, keby som sa neprestahoval z Europy , tak tam stale skacem. Odpocivajte v pokoji priatelia. Martin
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.