Předpokládám, že jde o 7057 MiG-15 Profipack 1/72.
Na listopad připravujeme nový Profipack MiG-15bis 1/72, s novými markingy.
Vl.Šulc píše:Alcatorda píše:Dobrý den,
Mohl bych "zalobovat" za vydání AIM-9X v měřítku 1:72 v řadě Brassin? Ve čtvrtce už vyrábíte. Po vydání AIM-120 v úpadkovém měřítku by se hodily oba typy.Většinou se používají dohromady.
Díky
Můžete
- jak prosím zhruba vypadá časový plán toho Hurricanu 1/48 a chystáte se udělat třeba i IIC verzi, abychom si mohli postavit Kutovu smrtku?
- budete v některých obměnách mustangu vydávat i Mk.III verzi, třeba z letek a kamufláží našich polských sousedů Horbaczewského či Skalského...?
- kdysi tu jela debata stran nějakého pěkného dvoumotoráku od Eduardu - neplánujete vydat nějaký zajímavý přebal či limitku s vašimi plechy nebo Brassiny? Ideálně nějaký nočník, pro nás, kterým to na slunečním světle tolik nesluší...?![]()
Ještě se chci přidat ke gratulacím k úspěchu Mustangu - nezakoupil jsem limitku, ale některou z dalších verzí určitě pořídím. Taky díky za chystané stodevítky coby stihače mosquit, na ty se těším.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Já to nekritizuji, to pozor, já se opakovaně, potřetí ptám, zda to tam má být ve vztahu ke skutečný mašině nebo ne. To je obrovský rozdíl. Já nakoukanýho Mustanga tolik nemám, ty jo za poslední dobu. Je divný že nechci mít na modelu nějakou blbůstku co tam být nemá? Add Spitfire- ano tam to je, ale tam je dělení v místě paneláže, což tady u P-51 asi ten samý případ nebude.
Chci opravdu jen jednoduchou odpověď- ano na skutečný mašině to je...ne na skutečný mašině to není, je to technologická záležitost...
Vl.Šulc píše:Předpokládám, že jde o 7057 MiG-15 Profipack 1/72.
Na listopad připravujeme nový Profipack MiG-15bis 1/72, s novými markingy.
Vl.Šulc píše:Nejde. Tahle "vopičárna" způsobuje, že to jde vyrobit, a také se s tím lépe pracuje při lepení. Takže já to nevidím jako vopičárnu, ale jako vychytávku![]()
Jestli to vytmelíš, nebo ne, je na Tobě. Podle mě je to typická věc, která je normálnímu člověku úplně šumafuk
Tom.Vrabec píše:Připomíná mi to odtokovou hranu klapky na Bf-110, tam je kvůli zajištění její ostrosti spára po celé délce. Protože jsem trochu čučel do podkladů, tak mě trklo to zatmelit. Možná by to návod mohl zmínit, ale snad to není až taková vražda.
Dovolím si zopáknout své dotazy, asi zapadly:- jak prosím zhruba vypadá časový plán toho Hurricanu 1/48 a chystáte se udělat třeba i IIC verzi, abychom si mohli postavit Kutovu smrtku?
- budete v některých obměnách mustangu vydávat i Mk.III verzi, třeba z letek a kamufláží našich polských sousedů Horbaczewského či Skalského...?
- kdysi tu jela debata stran nějakého pěkného dvoumotoráku od Eduardu - neplánujete vydat nějaký zajímavý přebal či limitku s vašimi plechy nebo Brassiny? Ideálně nějaký nočník, pro nás, kterým to na slunečním světle tolik nesluší...?![]()
Ještě se chci přidat ke gratulacím k úspěchu Mustangu - nezakoupil jsem limitku, ale některou z dalších verzí určitě pořídím. Taky díky za chystané stodevítky coby stihače mosquit, na ty se těším.![]()
Jo a ještě - noční stíhací Fw-190 nechystáte, když ve stavebnicích vidím ty antény...?
Uživatelé procházející toto fórum: petr21 a 30 návštevníků