Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48807 • Stránka 1286 z 3254 • 1 ... 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288, 1289 ... 3254
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Miroslav Knížek » 10 srp 2019, 15:38

Zdravim, pane Šulc jak je to s těmi dirkamy na HVARy na nových Mustangách. Zapoměli jste je naznačit z vnitřní strany křídel podobně jako jste naznačili dirky pro bazooky a závěsníky nádrží, nebo to byl záměr?
Jeden by si myslel že když jste si dali u Eduardů tu práci udělat HVAR rakety, neni už takový problém naznačit pro ně z vnitřní starny křídla místa, kde pro ně vyvrtat otvory....... (:)
Krom této drobnosti je samosebou Mustag od Edy krásnej model o tom žádná diskuse.... (:)
Naposledy upravil Miroslav Knížek dne 11 srp 2019, 17:44, celkově upraveno 2
Miroslav Knížek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 16:04

zbynek.skopan píše:
Vl.Šulc píše:Spitfajry, třeba (:)

na podzim bude "pětka" nebo se to zpožďuje? viz výše

jinak gratuluji k sukcesu s Mustangem před rozvinutou americkou vlajkou

Sorry jako, ale můžete ten údajný "sukces", nějak statisticky specifikovat, rozvést a zdůvodnit? (:) Předem díky. Vidím jen obecně "(K)lasický" zájem jako u každé ostatní "běžné" novinky 8-)
Vláďa Obr, 62 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod saburo » 10 srp 2019, 16:07

Model co mám já, má naznačené dírky z vnitřní strany křídla kde vrtat pro HVARy a ten další bordel..
U dvou z nich, z vnější stany otvorů pro vypadávání nábojnic, netuším k čemu by mohly být (mezi 2. a 3. párem pro HVAR od středu).
Pro BAZOOKY jsou mezi 3. a 4. párem, od středu.

p. Šulci ten Váš Mustang je nádherný, ale mám dvě poznámky.

Díl H50 by měl být až na letadlech od 7.AF, byla to součást jejich "novějšího" IFF. Dají se sice nalézt fotky i jiných P-51, které mají "něco" namontováno na té pancéřové desce zezadu, ale..
A díl H1, to je ovladačka pro GYRO zaměřovač, ty "EARLY" mašiny určitě neměly.

Velice se těším na další přebaly, taková limitka z Pacifiku :P
saburo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 17:15

Pane kolego Saburo,
on opravdu ten Mustang nádherný je, hm, že, ale nebylo by lepší počkat na "vývoj"(?), prostě jak se model bude dál vyvíjet?
Ono právě to, na co poukazujete je obecné specifikum každého typu letounu a to od samého počátku letectví, prostě probíhal určitý vývoj a výrobní série byly neustále modifikovány a modifikace se následně dle možností aplikovaly i na již dříve vyrobené série ... a opět zdůrazňuji, všech typů a to od samého počátku ... a čas ukáže, jak se Eduard s typem vypořádal ...
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šourek » 10 srp 2019, 17:27

To Aeromodelar: Saburo má pravdu, díl H1 je control box od zamerovace gyro K-14, tudíž pokud mají stroje zamerovace typ N9, tak tam nemá co dělat. Existovala ještě late varianta control boxu, ale tu tam Eda nemá. Nastudujte si danou problematiku v např. Erection and Maintance pro daný typ, nebo fungování zamerovace. Jde s tím ruku v ruce i ovládání plynu, kdy varianta "motorka" je pro K-14 spojeno s ním bowdenem a pro N-9 je kulicka. Stačí ucvaknout a zaoblit.
PS pokud je to tak jak říkáte, najdete mi fotku D-5 jedno jestli s nebo bez DFF s dílem H50 za opěrkou z r.44. Budu rád. Už jsem ho tam nalepil a nastrikal a dumám, jak ho dát dolů a neposkodit celou sedačku....
Naposledy upravil Michal Šourek dne 10 srp 2019, 18:15, celkově upraveno 1
Michal Šourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kalimero » 10 srp 2019, 17:39

Vážený pane Šulci.
Mého Mustanga má už GLS, ale žena rozhodla, že ho dostanu až pod stromeček.
Takže ho uvidím jako poslední člověk na Zemi.
Děkuji Vám i všem Vaším kolegům a vlastně všem z Eduarda za všechny Vaše modely a za Mustanga zvlášť. Je to prostě LEGENDA, která neumírá.
Díky moc za něj.
:)
kalimero

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 10 srp 2019, 17:40

Vymeň ženu. :)
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kalimero » 10 srp 2019, 18:03

Nene, já mám pro ni zase nějaké knížky o "moravském Menšetru"- Brnu, jako centru výroby látek už za c.k. monarchie a to ji hrozně zajímá. Musí ale počkat až do Vánoc.
:grin:
kalimero

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 18:20

Michal Šourek píše:To Aeromodelar: Saburo má pravdu, díl H1 je control box od zamerovace gyro K-14, tudíž pokud mají stroje zamerovace typ N9, tak tam nemá co dělat. Existovala ještě late varianta control boxu, ale tu tam Eda nemá. Nastudujte si danou problematiku v např. Erection and Maintance pro daný typ, nebo fungování zamerovace. Jde s tím ruku v ruce i ovládání plynu, kdy varianta "motorka" je pro K-14 spojeno s ním bowdenem a pro N-9 je kulicka. Stačí ucvaknout a zaoblit.
PS pokud je to tak jak říkáte, najdete mi fotku D-5 jedno jestli s nebo bez DFF s dílem H51 za opěrkou z r.44. Budu rád. Už jsem ho tam nalepil a nastrikal a dumám, jak ho dát dolů a neposkodit celou sedačku....

Ale právě o tom celý ten problém je a děkuji Vám za smeč Michale, ovšem nechápu, proč jste na věc nereagoval ještě přede mnou. (???) Já rozumím tomu, že nikdo ze zde přítomných si to nechce s Velkým Šéfem na tvrdo ROZHÁZET !!!,jako já, ALE ŽELEZO SE MÁ KOUT DOKUD JE ŽHAVÉ, hm, že 8-) , a už vůbec jaksi nerozumím tomu, že se snažíte vehementně hájit výrobky s rozměrově nevyhovujícími, obhroublými a nepřirozeně vystouplými detaily Baracudy a teď se chcete opětovně obouvat do mne proto, že má kolega Saburo pravdu??? Ano má pravdu, ale i s tím, na co jsem poukázal.
Sakra, chlapi, mějte koule a mluvte, ozvěte se("pište"). !!! Eduard není neomylný, ani vševědoucí ...
Když se ozvu jen já, jsem peskován Adminy, abych se krotil, protože si Velký Šéf žádá, abych byl zablokován( demokracie naruby ), přestože mu nevadí vulgární přestřelky mezi členy Modelfora, ale trefná kritika Eduardu je prostě nežádoucí( demokracie nade vše ) ... A i já mám trpělivost omezenou, a žádná firma prostě není nad ... Protože, si nedokáže každý detail zdůvodnit :lol: :lol: :lol: ...
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šourek » 10 srp 2019, 18:40

Kolecka na 109 od Barracudy obhajovat budu, protoze je mam a jsou fakt dobre. Pokud je Vlada do formy dodela nebo vyda v brassinu, ok, ale pro me jsou vyresene. Navic limitka bude brzy doprodana, tak at se klidne venuje treba Mustangu.
Ad Mustang - verte, ze se spousta veci resi a u predchozich modelu resilo i maily naprimo bez prostrednika modelforum. Muze tak ucinit kdokoliv nebo si o tom s VS na akcich popovidat, pokud vim, dokaze naslouchat a dokaze ve finale zasahnout do produktu, i kdyz to stoji nemale prostredky. Co se tyce zamerovacu, je to uz jen v ramci planku. Uvidime, jak bude vypadat ten na D-5 bez DFF.
Nekdo napsal na Nymburku, ze mu staci Tamiya P-51D. Tam se treba nekamaradi ani jedna kamuflaz s obsahem stavebnice a je mu to suma fuk. Tady resime ovladani zamerovace. Holt posun 25 let je treba i v tomto...

M.
Michal Šourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 18:51

;-I Ano, Michale, ovšem, na jednotlivé výrobky Barakůdy můžeme mít rozdílný názor, jenže najděte si sebestřednou odpověď V.Š. na moji připomínku, že by před vydáním modelu "mohl" vyslyšet slovo zdejšího "odborného publika" ... Já sám osobně se s důvěrou obracím opakovaně na jakékoliv Problematiky znalé kolegy ...
Hm, a pokud někdo říká, že mu to, či ono, stačí, je to jeho "dostatečnost", pokud však takovýmto argumentem bude nadsazovat i výrobce, není to doíbře ...
Naposledy upravil Aeromodelar dne 10 srp 2019, 19:06, celkově upraveno 2
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod GP2705 » 10 srp 2019, 18:59

Zdravím, pán Šulc,
chcel som si súčasne s modelom Mustanga objednať aj farby, ale predaj je ukončený . . . :wink:
Přílohy
Paint for Mustang.JPG
GP2705

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 19:11

Projdi si farby kompletně znova, namísto těchto jsou "nové" :)
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod GP2705 » 10 srp 2019, 19:15

Ide mi o to, že sú v označené priamo v návode... a hľadal som a nič som nenašiel .
Vieš mi poslať link priamo s náhradnými odtieňmi pre SILVER, SUPER IRON a FINE Silver ?
Ďakujem.
GP2705

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 10 srp 2019, 19:51

No já to ještě nehledal na Eduardím e-shopu, protože to momentálně, vzhledem k zásobám, není moje priorita, no na základě Infa Eduard by to mělo být k dostání ... projdi poslední dvě Infa ... mám teď plné ruce Miga a píšu to malíčkama :crazy: :lol:
Aeromodelar

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48807 • Stránka 1286 z 3254 • 1 ... 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288, 1289 ... 3254

Zpět na Diskuse