Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48825 • Stránka 1251 z 3255 • 1 ... 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 ... 3255
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Berat » 04 čer 2019, 11:37

Vl.Šulc píše:
Berat píše:
Aleš R. píše:A co si mám ty ferdo jako představovat? Že má Eduard nadstandardní zákaznický servis, na kterej tvůj ferdovskej článek ani nedosahuje? OK beru na vědomí. Co tam máš dál?

Je vždycky smutné, když dospělý chlap neumí říct "máš pravdu". Že, Aleši? Zákaznický servis Eduardů je sice nadstandardní, ale to snad neznamená, že se nemí připomenout zákonné možnosti.

A proč máte potřebu právě nám připomínat zákonné povinnosti? Máte pocit, že hrozí nějaké porušení z naši strany? Navíc zde byly připomenuty v naprosto nesmyslném kontextu, žádná povinnost ve smyslu vracení zboží vůči panu D_Milanovi ani vůči žádnému jinému maloobchodnímu zákazníkovi nám zcela jistě nenastala.

V dané konverzaci někdo zmínil, že jsou určité zákonné možnosti pro odstoupení od kupní smlouvy a při jejich splnění není třeba žádat prodávajícího o shovívavost. Reagoval jsem pouze na snahu Aleše R. (nikoli Vás) tyto zákonné možnosti bagatelizovat. Počítám, že to připomenutí bylo určené spotřebitelům.
Berat

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 04 čer 2019, 11:41

Martin Černý: ...Já jen doufám že se v budoucnu podobných kiksům už vyvarují a budou si pečlivěji dávat dohromady podklady pro limitky.

Doufat můžeš, ale nevyvarují. Stejně jako se nevyvaruješ Ty a všichni ostatní. Chyby patří k jakékoli lidské činnosti, vždy tu s námi byly a vždy budou, přes veškeré úsilí o jejich eliminaci. Lze je omezit a minimalizovat, lze je napravovat, ale nikdy se jim nelze beze zbytku vyhnout.

Obecně bych řekl, že v modelařině platí, že čím lepší model, tím větší marginality se komentují a diskutují (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod shark » 04 čer 2019, 11:46

Už se Vláďo připravujete na to, jak budete dostávat za Mustangy?? :grin: :grin: :grin:
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
shark

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 04 čer 2019, 11:54

Nazývat to marginalitou je neštastné tvrzení......jako kdyby jste u Bf 109G měly ve stavebnici výfuky na verzi E a říkali to je v pohodě, je to podobný. To je asi tak stejný příměr jako tyto výdechy. Mě osobně to zase tolik nevadí. Jak jsem napsal, rád podpořím dalšího českého výrobce zakoupením dalšího opravného setu za necelé kilo. Spíš mě vadí ti, co se zde obuli do Milana D. Jemu jde o princip a je holt náročnější modelář, který za své peníze nechce z principu dokupovat k drahé limitce další sety. To asi pochopil v celé diskuzi kolem výdechů málokdo.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 04 čer 2019, 11:59

Berat píše:V dané konverzaci někdo zmínil, že jsou určité zákonné možnosti pro odstoupení od kupní smlouvy a při jejich splnění není třeba žádat prodávajícího o shovívavost. Reagoval jsem pouze na snahu Aleše R. (nikoli Vás) tyto zákonné možnosti bagatelizovat. Počítám, že to připomenutí bylo určené spotřebitelům.

Já myslím, že jsi reagoval proto, že jsi měl snahu jen rejpat. Což jak vidno, nějak nedopadlo. Plačka mohl bez keců modely vrátit, ale to by nebyla ono kdyby to tu nemusel oznamovat předem veřejně, ale ono to jde k Eduardům mnohdy vrátit i jindy mimo zákonné lhůty, ale to bych se už motal dokola, a to je pro mě kvůli tobě ztráta času. Doporučuju vzít ten obsah krabičky, lepidlo, barvičky a určitými způsoby jinde popsanými z toho dát dohromady nějakej ten modýlek. Ta činnost se jmenuje modelařina. Tak zdar, budu až večer. Co tramvaj, vedro, co.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 04 čer 2019, 12:02

Martin - to si myslím zase nepochopil ty. Já třeba ty výdechy neřeším vůbec. Moje reakce je na celkem až už možná buranský vystupování. Protože kdo něco dělá, ví že se dá zkazit skoro cokoli a dá se taky
skoro cokoli napravit a podle toho vystupuje. On evidentně nedělá nic. (a tedy nic nezkazí, že). Jde o nějakou normální formu komunikace. A to tu nechci dělat advokáta, Šulc to skutečně zapotřebí nemá.
EDIT netuším proč je to tak rozhozené, sorry.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 04 čer 2019, 12:12

Hele Aleši, a já jmenoval tebe? :grin: Ale je hezké že se ozýváš...... podle toho co tady čtu se jako buran z mého pohledu chováš ty, možná bych to nazval i ostřeji.
Jestli nazýváš burnaským chování třeba příspěvky Milana, tak naopak, jen žádá vysvětlení jako zákazník, když chce utratit svých vydělaných 17 kil.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod D.MILAN » 04 čer 2019, 12:16

Aleši R. Já jsem u tebe Blbeček a teď asi zase píšeš o mě že jsem Plačka ? Nechceš mi to říct do očí prcku ? (:)
D.MILAN

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 04 čer 2019, 13:42

Možná by stálo zato umístit na Modelbrnu to jednoho rohu ring a to co se nevyřeší na fóru by se mohlo dorazit tam? A kdo by měl nejvíc dobitou držku, podle tohy by edové udělali nějakou limitovanou edici bust :P.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jvjvp4 » 04 čer 2019, 13:48

D.MILAN píše:Aleši R. Já jsem u tebe Blbeček a teď asi zase píšeš o mě že jsem Plačka ? Nechceš mi to říct do očí prcku ? (:)

že by rádoby skrytá výhrůžka ....?
jvjvp4

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 04 čer 2019, 13:50

Co je na tom skrytého? :grin:

Koukám druhej den horko a už se to všude vaří..... (:)
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ferdo » 04 čer 2019, 13:51

Berat poklona [-o< . Netušil som že inteligencia a slušnosť sú na takom ústupe.
Škoda že tie Alešove nedosahujú výšin jeho ega.

To Vl.Šulc : Reagoval som iba na arogantné rýpanie Aleša R. a nemyslím že v nezmyselnom kontexte.
Naposledy upravil Ferdo dne 04 čer 2019, 15:47, celkově upraveno 1
Ferdo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MirecB » 04 čer 2019, 14:14

Budete tento rok robiť akciu Měsíc našich lesů?
MirecB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod D.MILAN » 04 čer 2019, 14:20

jvjvp4 : Proč by tomu mělo tak být ? Jen jsem napsal že mě to může říci do očí (:)
D.MILAN

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrB » 04 čer 2019, 14:25

to V.Šulc:

- na červenec máte plánován set na Su-7BMK od Modelsvit 1/72....je pravděpodobné že vydáte sety i na další novinky od Modelsvitu jako je Mirage IIIE, Mig-21F-13 a Su-22UM3K?...případně i starší Su-7UM (kdysi jste udělali zoom jako subdodávku pro RESIM)
- tuším že v některém zimním infu jste zmínil "Japonskou" limitku F-104 s knihou...stále to platí? Pokud ano, kdy by to mělo být?

díky
P
PetrB

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48825 • Stránka 1251 z 3255 • 1 ... 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 ... 3255

Zpět na Diskuse