Petr3342 píše:porto píše:Ten Spit v ABC je šupa!!!
Veľká vďaka!
Zatiaľ sa mi podarilo kúpiť len jeden kus, ale už zháňam ďalšie...
Další....
A co jsi tím chtěl jako říci?
Petr3342 píše:porto píše:Ten Spit v ABC je šupa!!!
Veľká vďaka!
Zatiaľ sa mi podarilo kúpiť len jeden kus, ale už zháňam ďalšie...
Další....
Skřivan píše:Jen jestli to je pro mladého![]()
![]()
jarda malý píše:Asi mu vadí to, že z toho nákladu cca. 34 000 ks ve volném prodeji si to koupí za svoje peníze i dospělí lidé... V tom případě ses měl Petře 3342 zasadit o to, aby tam byla třeba nálepka PRODEJNÉ POUZE DO 15 LET.
Petr3342 píše:
nikoli "vadí", ale "mrzí"... nikoli "dospělí" ale "modeláři"... a když jsme u toho, tak těch cca 34 tis. je celkový náklad, nikoli volný prodej.... část jde mimo republiku, a kolem deseti tisíc jsou předplatitelé...
opravdu mne mrzí, že matadoři, kteří ten model dávno znají, pro které nepřináší nic nového, to vykupují po více kusech, a ničí tak záměr, dostat MODELAŘINU mezi co nejvíc lidí, kteří o ní někdy ani netuší... tohle ničíte... nad tím se zamyslete....
a argument, že jeden výtisk v třiceti tisících se nepozná, ten neplatí... to si může říct zrovna tak třicet tisíc lidí.... to není argument, to je výmluva pro vlastní svědomí...
Vl.Šulc píše:Obvyklá remitenda u ABC je asi 12 000 výtisků. Takže bez obav, můžete kupovat jako diví
petas.cz píše:Vasek píše:Pane Sulci, když Revell prebalil Dragon 1/32 Bf 110, nebude reedice vašich plechu?
Dovolím se přidat k dotazu. Bude i nějaká brassin výbava?
Petr3342 píše:jarda malý píše:Asi mu vadí to, že z toho nákladu cca. 34 000 ks ve volném prodeji si to koupí za svoje peníze i dospělí lidé... V tom případě ses měl Petře 3342 zasadit o to, aby tam byla třeba nálepka PRODEJNÉ POUZE DO 15 LET.
nikoli "vadí", ale "mrzí"... nikoli "dospělí" ale "modeláři"... a když jsme u toho, tak těch cca 34 tis. je celkový náklad, nikoli volný prodej.... část jde mimo republiku, a kolem deseti tisíc jsou předplatitelé...
opravdu mne mrzí, že matadoři, kteří ten model dávno znají, pro které nepřináší nic nového, to vykupují po více kusech, a ničí tak záměr, dostat MODELAŘINU mezi co nejvíc lidí, kteří o ní někdy ani netuší... tohle ničíte... nad tím se zamyslete....
a argument, že jeden výtisk v třiceti tisících se nepozná, ten neplatí... to si může říct zrovna tak třicet tisíc lidí.... to není argument, to je výmluva pro vlastní svědomí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků