Děkuji!!!
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
Atlis píše:To je problém, pretože nie každý má rodiča modelára...
Petr3342 píše:Atlis píše:Petr3342 píše:
Tak si to prečítaj ešte dvakrát Péťo...
Ani na popáté.... nerozumím co má být výstupem z tohoto sdělení....
jenda58 píše:Jen skromný dotaz: jaké barvy jsou doporučeny pro "prvolepiče"?
zbynek.skopan píše:jenda58 píše:Jen skromný dotaz: jaké barvy jsou doporučeny pro "prvolepiče"?
To jsem zvědav v DDM vadíme s kroužkem už i Angličtině pro seniory, kteří chodí po nás.... že prý smrad... a to i v případě že vůbec nebarvíme ..
Atlis píše:Pretože starí patláci nedokážu urobiť hobby pre deti dostatočne atraktívne, ale radšej ďalej organizujú svoje patláky. A ktorý normálny rodič pošle svoje dieťa niekam, kde z neho spravia patláka? Patlák alebo futbalista. Vyber si...
zbynek.skopan píše:jenda58 píše:Jen skromný dotaz: jaké barvy jsou doporučeny pro "prvolepiče"?
To jsem zvědav v DDM vadíme s kroužkem už i Angličtině pro seniory, kteří chodí po nás.... že prý smrad... a to i v případě že vůbec nebarvíme ..
Atlis píše:zbynek.skopan píše:jenda58 píše:Jen skromný dotaz: jaké barvy jsou doporučeny pro "prvolepiče"?
Môžte byť radi, že ste tam pred nimi... Cesnak a metán je sviňa.![]()
@Airacutter - preferujem "modelár".
@jenda - neviem jak prvolepiči, ale moja mladá striekala od svojich dvoch rokov (teraz má 5) Vallejo Model Air na papier IKEA. Už sa skončili, tak si fičí na MRP-A.
https://www.youtube.com/watch?v=BR4ge5JzNbE
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 33 návštevníků