Sent from my iPhone using Tapatalk
GT CUP IPMS CZE
Harry77 píše:Chci poděkovat fi.Eduard za tento počinSnad to přetáhne alespoň pár dětí od počítačů k modelařině
![]()
![]()
https://www.scalemates.com/kits/abc-11- ... e--1217492
Petr Martinek píše:A není to spíš počin Veselých lepičů ve spolupráci s Eduardem?
Vl.Šulc píše:Jinak bych se ohradil proti opakovanému tvrzení, že Eduard nedělá nic pro děti a mládež. My podporujeme dětské modelářské kroužky i soutěžě už dlouhá léta, jen se s tím nijak moc nechlubíme.
JimiX píše:Vl.Šulc píše:Jinak bych se ohradil proti opakovanému tvrzení, že Eduard nedělá nic pro děti a mládež. My podporujeme dětské modelářské kroužky i soutěžě už dlouhá léta, jen se s tím nijak moc nechlubíme.
Zdravím pane Šulci.
Děkuji za vysvětlení. Tento projekt vypadá skvěle a klobouk dolů k počtu stavebnic, které poskytujete.
Navíc Vaše poslední věta je asi odrazem mého příspěvku a tak jen dopíšu moje vysvětlení. Já (i mnozí další) dobře vím jak pracujete s dětmi a kolik prostoru jim věnujete. Jen se vždy podivuju, jak málo malé děti vědí o našem koníčku. To samozřejmě nemá nic společného s firmou Eduard. Já tím v mládí žil a myslím, že každý kluk z naší třídy na základní škole měl minimálně jeden model doma. Oproti tomu, když se otvíral kroužek v naší vesnici, tak ty děti, které se přihlásily viděly modely poprvé a hlásili se jen ze zvědavosti. Nutno podotknout, že z původních 12. přihlášených tento koníček 9 dětí chytl tak, že už dva roky aktivně modelaří. Jsem tedy zvědav, kolik dětí zaujme moc pěkný Spitfire z časopisu ABC, protože ten seznámí (prakticky, protože pokud si pamatuju z mládí, tak teoreticky ABC o plastové modelařině informuje) i ty děti, kteří to v ruce nikdy neměli.
Super tah
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků