A ze sluchátka se ozvalo: "Ale jistě, beze všeho..."
Kubouš píše:... a Šebestová na to: "No jó, ale to není plastový."
jenda58 píše:alf píše:Je ale fakt že Němci mají ty kamo atraktivnější. Hodně na to třeba doplácejí Poláci, co mají krásné éra, ale kamo nudné že by jeden chcípl. Proto si troufnu tvrdit že Poláci budou vždycky na okaji zájmu.
No a co brání postavi poláka v nějaké WI kamufláži.
Nejhezčí kamo jsou Taliáni a přesto se do nich firmy nehrnou. Kde je třeba pořádný (mmch. ošklivý) Fiat G.50?
Vasek píše:Osobně když jsem dočetl memoáry Rudela jsem se rozhodl, že jeho Stuku rozhodně stavět nebudu. A je to sice mimo letadla, ale Skorzenyho jsem znechuceně odložil, to se fakt nedalo.....
Roman_CZ píše:Nevím, jestli se už někdo neptal. Ale neuvažuje se o vydání ještě nějaké limitky Tornáda od Revellu např. GR4 nebo IDS? To by bylo fajnové s těmi doplňky a německými kříži.
PetrB píše:... aby to nezapadlo v té omáčce...
Pane Šulci, s odstupem času si dovoluji zopakovat dotaz na plechy na 1/72 Mirage IIIE od Modelsvit...model je to nádhernej, Eduardí tunning by mu slušel
PS: díky za plechy na B-58...fakt jsem nedoufal...teď ještě tu F-111 (hasegawa 1/72))))
Uživatelé procházející toto fórum: Martin F, Martin Král, Milos984 a 28 návštevníků