Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48891 • Stránka 1221 z 3260 • 1 ... 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223, 1224 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Filip Tomči » 02 kvě 2019, 19:16

Raději přebalte B-25B/C od Airfixu s atraktivními kamuflážemi a šoupněte tam jednu kamo z 111.OTU z Baham(výcvik 311. squadrony) (:)
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 72man » 02 kvě 2019, 19:24

Vl.Šulc píše:Jediné pravé (:) Četl jste knihu?

My bychom rádi vydali RITS 1942 s Wellingtonem, ale zatím nemáme autora na knihu.

Upřímně? Knihu jsem četl někdy před pětadvaceti až třiceti lety, ten rok jsem vygooglil. Momentálně mám rozečtené Dva proti Říši od jiného pana Šulce, ale na Halifaxe už vše potřebné (kromě odvahy říznout do něj) mám.

Tak Vám (i nám ostatním) budu držet palce, ať někoho schopného, ochotného a dostupného najdete.
Naposledy upravil 72man dne 02 kvě 2019, 21:59, celkově upraveno 1
72man

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 02 kvě 2019, 20:02

Filip Tomči píše:Raději přebalte B-25B/C od Airfixu s atraktivními kamuflážemi a šoupněte tam jednu kamo z 111.OTU z Baham(výcvik 311. squadrony) (:)

Sorry, ale to je taková dost okrajová záležitost. A ten model se mi zase tak moc nelíbí, kdyby už Mitchella, tak bych dal přednost Hasegawě.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tom.Vrabec » 02 kvě 2019, 20:26

Tomáš Žalčík píše:Přesně tak! Nikdo nemá co profitovat a šířit symboliku nějakých zasraných nácků co vraždili naše spoluobčany hlava nehlava včetně malých dětí a těhotných žen - viz Mauthausen (tábor pro vzpurné čechy). V normálních zemích je tohleto ošetřeno a zakázáno - narozdíl od té naší, ale to ještě neznamená - že to tady budeme tolerovat.. Ať si Eduard dělá hitlerovských stihaček kolik chce, to je mi úplně jedno - ale někdo by měl mít k***a soudnost a alespoň morální respekt vůči historii svého národa.

Nevím, jestli sis nespletl fórum kemo...tady jsme především modeláři a jde nám o historickou přesnost - řekl bych, že 99% lidí tady politicko-historicky vnímá tu mašinu úplně stejně s hakenkrajcem či bez. Ačkoliv plně souhlasím se začátkem tvého příspěvku, nemyslím si, že zákaz jediného symbolu (navíc nacistickou ideologií převzatého) cokoliv vyřeší; to je v lidech a ne na krabičce s modelem. Ale to je vuřt, nezanášejme téma. Jak ti napsal Marian, Eda na bedny ty kříže nedává - takže netřeba se rozohňovat. PantherG se vyjádřil jasně, nikoho k ničemu nenabádal. A já se idu zmrskat ostnatým drátem, bo jsem si ve své modelářské mladické naivitě kdysi koupil kryptofašistický (znalí Trpaslíka vědí) arch od Propagteamu... :tongue:
Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič
Tom.Vrabec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 02 kvě 2019, 20:29

To je zase hodobóžová debata, jdu se uklidnit kryptofašistickou relaxační fólií. 8-)
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 02 kvě 2019, 20:52

Jo, buďte rádi, že ty větrníky máme uvnitř. Až na to sluníčkáři přijdou, tak budeme mít po ptákách (nebo po kozách).
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hansi » 02 kvě 2019, 21:37

Tomáš Žalčík píše:Přesně tak! Nikdo nemá co profitovat a šířit symboliku nějakých zasraných nácků co vraždili naše spoluobčany hlava nehlava včetně malých dětí a těhotných žen - viz Mauthausen (tábor pro vzpurné čechy). V normálních zemích je tohleto ošetřeno a zakázáno - narozdíl od té naší, ale to ještě neznamená - že to tady budeme tolerovat.. Ať si Eduard dělá hitlerovských stihaček kolik chce, to je mi úplně jedno - ale někdo by měl mít k***a soudnost a alespoň morální respekt vůči historii svého národa.

Daj sa liečiť. Slniečkárom otvorili nové oddelenie v Bohniciach.
Hansi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrB » 02 kvě 2019, 21:50

tvl to sem zacnete jeste tahat slunickare, mesickare, kavarniky, a podobny hamotiny?...to jako fakt? ... to jsou blaboly pro blesk, parlamentni blitky, sputnik a podobny propagandisticky a bulvarni sr*cky....tohle je modelarske forum a vlakno se jmenuje "Dotaz na Eduardy"

Pane Šulci, s odstupem času si dovoluji zopakovat dotaz na plechy na 1/72 Mirage IIIE od Modelsvit...model je to nádhernej, Eduardí tunning by mu slušel :-)
PS: díky za plechy na B-58...fakt jsem nedoufal...teď ještě tu F-111 (hasegawa 1/72) :-))))
PetrB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod alf » 02 kvě 2019, 22:04

Já osobně s chutí rozbiju rypák náckovi i komoušovi :P . A se stejnu chutí si postavím Bf- 109 i Il-2 :P . Je ale fakt že Němci mají ty kamo atraktivnější. Hodně na to třeba doplácejí Poláci, co mají krásné éra, ale kamo nudné že by jeden chcípl. Proto si troufnu tvrdit že Poláci budou vždycky na okaji zájmu. Taky je pravda že kopec ruských mašin je prostě hnusných. Hnusnější než I-16 jsou snad jen dvě I- 16. Tím ale nerozporuju že na nich lítali chlapi, které kladu na úroveň našich pilotů v RAF :wink: .
Edíci jedou po typech co se prodávají a je to tak ok. Borci co s tím mají problém si můžou založit vlastní firmu a vydávat si politicky korektní modely.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
alf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod čapik » 02 kvě 2019, 22:27

tvl, tak to mě dostalo do kolen "politicky korektní modely". :lol: :lol: :lol:
In progress
1:48 F-16CM 480FS 90-0829 "OIR"
1:48 F-16CM 13FS “Misawa” 94-0038
1:48 E-2C Hawkeye 2000
čapik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petr mikloš » 02 kvě 2019, 23:29

Ach jo, tak už i tady se budeme oslovovat sluníčkáři a pod. :x . Tyhle stupidní výrazy bych čekal na stránkách SPD a nebo na twitteru Ovčáčka ale ne na modelforu.
petr mikloš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 03 kvě 2019, 06:44

Tomáš Žalčík píše:Přesně tak! Nikdo nemá co profitovat a šířit symboliku nějakých zasraných nácků co vraždili naše spoluobčany hlava nehlava včetně malých dětí a těhotných žen - .
- je nějak prokázáno, že piloti za války byli náckové a pokud ano, je nějak prokázáno, že nějaký nácek-pilot zavraždil naší těhotnou spoluobčanku?

Tomáš Žalčík píše:Mauthausen (tábor pro vzpurné čechy).
Píše se Čechy.

Tomáš Žalčík píše:V normálních zemích je tohleto ošetřeno a zakázáno - narozdíl od té naší, ale to ještě neznamená - že to tady budeme tolerovat..
Správně, tvrdě na ně, Heil Hitler!

Tomáš Žalčík píše:Ať si Eduard dělá hitlerovských stihaček kolik chce,
Přesně, navíc ty hilterovský stihačky jsou hrozný kurvy

Tomáš Žalčík píše: ale někdo by měl mít k***a soudnost a alespoň morální respekt vůči historii svého národa.
A tak tu máme tebe a v parlamentu Pitomia - takže já můžu být v klidu.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vasek » 03 kvě 2019, 08:19

Osobně když jsem dočetl memoáry Rudela jsem se rozhodl, že jeho Stuku rozhodně stavět nebudu. A je to sice mimo letadla, ale Skorzenyho jsem znechuceně odložil, to se fakt nedalo.....
Vasek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 03 kvě 2019, 08:30

Predbehol si ma. Nielenže Rudelova Stuka je kniha nudná jak sviňa, tak to bol nácek do morku kostí.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 03 kvě 2019, 08:57

alf píše:Je ale fakt že Němci mají ty kamo atraktivnější. Hodně na to třeba doplácejí Poláci, co mají krásné éra, ale kamo nudné že by jeden chcípl. Proto si troufnu tvrdit že Poláci budou vždycky na okaji zájmu.

No a co brání postavi poláka v nějaké WI kamufláži :grin: .

Nejhezčí kamo jsou Taliáni a přesto se do nich firmy nehrnou. Kde je třeba pořádný (mmch. ošklivý) Fiat G.50?
jenda58

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48891 • Stránka 1221 z 3260 • 1 ... 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223, 1224 ... 3260

Zpět na Diskuse