P.S. Pane Šulci, přijdou k reedici i "Tante Ju" ve všech verzích? Tedy i Minesweeper a Wasserflugzeug?
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Koukam co krabicka to original. Ja mam ramecky D a J mnohem lepsiujík píše:Pane Šulci,
tak jsem si doma rozdělal balíček s velikonočním Fokkrem a docela zklamání. Když pominu, že se výlisky koupou v oleji, tak ty otřepy a hlavně zvrásněný plast na všech polovinách trupu mi moc radosti nepřinesly. A když si prohlížím rámečky důkladně, tak otřepy a zvrásnění jsou ve větším či menším množství skoro na všech dílech rámečků D a J. Mám z toho dojem, že to bylo drobátko více uspěchané.
Díky za odpověď.
moloko píše:Fóbie na palmový olej pokračuje, muhehehehe. Opičky nebudou mít palmičky. Ale vážně, toho oleje jsem si všiml u Tempesta. Jak se takové věci nejlépe zbavit? Vykoupat celé rámečky v ISO?
Michal Vyparina píše:moloko píše:Fóbie na palmový olej pokračuje, muhehehehe. Opičky nebudou mít palmičky. Ale vážně, toho oleje jsem si všiml u Tempesta. Jak se takové věci nejlépe zbavit? Vykoupat celé rámečky v ISO?
Tak u vás mě překvapuje, že nevíte, co se používá na odmaštění. Co tak TECHNICKÝ LÍH nebo ISOPROPYLALKOHOL??
moloko píše:Fóbie na palmový olej pokračuje, muhehehehe. Opičky nebudou mít palmičky.
Atlis píše:Je úplne jedno, či je to jar, fairy ultra, ludwik alebo niečo iné... Má to byť detergent bez prísad.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků