Děkuji za odpověď.
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
Vl.Šulc píše:
Na Eday to bude komplet, v podobné nebo identické skladbě markingů, jakou má stará čtvrtka.
ujík píše:A co všechno obsahuje Velikonoční Fokker? Jen obtisky a výlisky, nebo i lepty?
Děkuji za odpověď.
hans dlouhán píše:Zdravím a pozdravuji. Kdy asi tak bude k dispozici BIG ED na Fw 190A-8? Díky.
Tomáš Studený píše:Zigi píše:Dobrý večer pane Šulci,
rád bych se zeptal, zda by se do výrobního plánu Eduardu mělo šanci dostat brassinové SUU-7 v 1/48. Výzbroje pro éra z NAMu děláte již dost a zde by byla možnost navěšení pod F-4 Phantom , A-6 Intruder, F-100, RAAF Canberry...
děkuji za odpověď
Nazdar Vláďo, dovolil jsem si vytáhnout dotaz od ZIGIHO(je na straně 1201 i s fotkama),nějak nám to zapadlo, myslíš že by byla šance tyhle futrály udělat.
A měl bych prosím Tě dotaz, když se Vám povedly krásný kazetovky SUU-30 B je nějaká naděje, že by jste udělaly i SUU-30A(samozřejmě ve čtvrtce). Když Vám ty vyjednávací prostředky z NAMu tak pěkně jdou?
Děkuju za odpověď.
Zigi píše:Tomáš Studený píše:Zigi píše:Dobrý večer pane Šulci,
rád bych se zeptal, zda by se do výrobního plánu Eduardu mělo šanci dostat brassinové SUU-7 v 1/48. Výzbroje pro éra z NAMu děláte již dost a zde by byla možnost navěšení pod F-4 Phantom , A-6 Intruder, F-100, RAAF Canberry...
děkuji za odpověď
Nazdar Vláďo, dovolil jsem si vytáhnout dotaz od ZIGIHO(je na straně 1201 i s fotkama),nějak nám to zapadlo, myslíš že by byla šance tyhle futrály udělat.
A měl bych prosím Tě dotaz, když se Vám povedly krásný kazetovky SUU-30 B je nějaká naděje, že by jste udělaly i SUU-30A(samozřejmě ve čtvrtce). Když Vám ty vyjednávací prostředky z NAMu tak pěkně jdou?
Děkuju za odpověď.
Dobrý nápad Tome, SUU-30A bych moc rád uvítal. Předpokládám že nejenom já, ale každý další stavěč mašin z NAMu.
Snad nám pan Šulc udělá radost a bude co naložit pod Thudy, Phantomy...
Jiří Mikeš píše:Dobrý den pane Šulc.
Také se připojím s dotazem na BFC Tornado. Taky jsem se na něj těšil, ale asi mám smůlu, protože dle aktuálních informací je už vyprodane. Předpokládám, že jej už doplňovat nebudete? Ze zvědavosti se zeptám, kolik kusů BFC Tornada bylo k dispozici. Připadně kolik stavebnic do BFC série dáváte?
Jiří Mikeš
Vl.Šulc píše:
Našli jsme ještě nějaké obtisky, takže část ze zbývajících 96 Tornád, přebalíme na BFC 074. ...
Uživatelé procházející toto fórum: T-bolt a 16 návštevníků