Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
zwARRog píše:Eduard, please make for W.Nr.2187 black 11+I, not yellow...
jenda58 píše:Dobrý den. Mám trochu rejpavý dotaz. Po vydání S-99 (X/2018) se přišlo na to, že v discích kol chybí otvory. Údajně vypadlé kolíčky ve formě. Právě jsem si pořídil o půl roku později vydanou "novinku" WNF/Diana (III/2019) a dírky v discích stále nejsou. To máte tolik předlisovaných zásob na půl roku dopředu nebo jste to nechali plavat? Pak by teda stálo za to, upravit návod tak, "že si tam ty dírky máme vyvrtat" nebo přihodit do krabice část rámku s děravými disky.
Na všech rámečcích W co mám (4 ks), je vylomený vtok na spodku přídě P poloviny trupu. Nějaký tg problém?
A do třetice, pneu na rámečku W, hezky naolejované (zmiňováno i při momentálně zveřejněné recenzi Tempestu 2.s na Modelwebu: "Překvapilo mě, že rámečky D a E jsou úplně mastné od oleje. Doslova bych řekl, že jsou vykoupané v oleji. Proto se na fotkách díly tak výrazně lesknou.").
Asi by to chtělo u Eduardů důslednější kontrolu.
Tomáš Dvořák píše:2187 měla více podob, žlutá 11 předcházela černé 11, viz Mombeekovi knihy na JG2.
For zwARRog
Yellow 11 version is correct (Yellow 11 is an earlier version of marking), for photo see Mombeek JG2 history.
Vl.Šulc píše:Why? The yellow version looks nice.
Tomáš Dvořák píše:For zwARRog
In book is left-side photo where the Werknummer and Abschussbalken are clearly visible (and it's not the same plane as on FalkeEins website)...
jenda58 píše:Koukám, že je V.Š. na drátě, tak zkusím zopakovat:jenda58 píše:Dobrý den. Mám trochu rejpavý dotaz. Po vydání S-99 (X/2018) se přišlo na to, že v discích kol chybí otvory. Údajně vypadlé kolíčky ve formě. Právě jsem si pořídil o půl roku později vydanou "novinku" WNF/Diana (III/2019) a dírky v discích stále nejsou. To máte tolik předlisovaných zásob na půl roku dopředu nebo jste to nechali plavat? Pak by teda stálo za to, upravit návod tak, "že si tam ty dírky máme vyvrtat" nebo přihodit do krabice část rámku s děravými disky.
Na všech rámečcích W co mám (4 ks), je vylomený vtok na spodku přídě P poloviny trupu. Nějaký tg problém?
A do třetice, pneu na rámečku W, hezky naolejované (zmiňováno i při momentálně zveřejněné recenzi Tempestu 2.s na Modelwebu: "Překvapilo mě, že rámečky D a E jsou úplně mastné od oleje. Doslova bych řekl, že jsou vykoupané v oleji. Proto se na fotkách díly tak výrazně lesknou.").
Asi by to chtělo u Eduardů důslednější kontrolu.
zwARRog píše:Vl.Šulc píše:Why? The yellow version looks nice.
Yes I agree! But I want black
Zigi píše:Dobrý večer pane Šulci,
rád bych se zeptal, zda by se do výrobního plánu Eduardu mělo šanci dostat brassinové SUU-7 v 1/48. Výzbroje pro éra z NAMu děláte již dost a zde by byla možnost navěšení pod F-4 Phantom , A-6 Intruder, F-100, RAAF Canberry...
děkuji za odpověď
mardoh píše:P O D Ě K O V Á N Í
Dobrý den pane Šulc.
Chtěl bych touto cestou moc poděkovat týmu podpory Eduardu, jmenovitě paní Petře Šolcové a panu Ladislavu Eštokovi za rychlé vyřešení mého problému s E-shopem. Vše už zase funguje jak má![]()
Ještě jednou díkya těším se na každý nový model
![]()
Martin Dohnalík
Blansko
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 15 návštevníků