T-bolt píše:pooky píše:Michal Švehla píše:Mám otázku na Brassiny. Do F4U 1 jsem dokupoval kokpit. Parádně zpracovaný, ale o 7 mm nižší než světlost trupu (tu samou zkušenost měli i další dva kolegové). Nyní stavím F 16 Tamiya, pořídil jsem Brassin výtokové trysky a žel Bohu o dva mm na průměru menší. Musím uznat, že reklamační oddělení funguje okamžitě a velmi vstřícně, ale přišla tryska sice lepší ale stejně nepoužitelná. Rád bych do F 4U 1A dokoupil opět kokpit, ale už z toho mám prostě strach. Budete se nějak zabývat kvalitou Brassinů (myslím rozměrovou přesnost)? Díky
Preto kupujem od edu len kolieska. A uvazujem este nad vyzbrojou. Pretoze vsetko co treba zabudovat alebo napasovat im nesedi a je to male. Vyhodene peniaze. Ten kokpit sa tu uz riesil, nepasuje skratka.
Tady bych si dovolil nesouhlasit .Sice jsem nestavěl výše uvedené modely s doplňky od edy .Nicméně mám za sebou Mig-21MF včetně všech brasinů a sedlo to tam jak mělo bez větších úprav.Naopak šachty od airesu nechtějí pasovat .Co se týká dalších sad (stavím 48) tak jsem také žádný problém nezaznamenal .U kol mne mrzí že nejsou v zatíženém stavu nicméně nabídka ostatních výrobců je dostatečně široká aby si každý vybral dle svého vkusu .Nicméně absolutní špičkou na poli doplňků pro mne zůstává aires .Zkuste si porovnat detaily sad kokpitu na edího spita .Zřejmě je to dáno technologií edy ale u některých sad mne to nepřijde jako vylepšení stojící za nákup doplňků .Ale to je na názoru každého soudruha co si nacpe do modelu.V každém případě jsem za edí doplňky rád a už teď se těším na kola a výfuky na hurryho od fixu .
A malý dotaz na p.Šulce :S avizovanými Hurricany se počítá se celou výrobní řadou ?Děkuji za odpověď .
Neříkám, že nejsem za Edí doplňky rád, ale jestliže z pěti pitů na F4U1 bylo pět velmi špatných a z pěti trysek na F 16 které vlastním je pět nepoužitelných - pak je něco (asi v návrhu vzhledem k použité technologii) špatně... Proto se ptám: kontroluje někdo výstupní produkt vzhledem k jeho použití na model? A jestli lze počítat se snahou o nápravu? Zatím je pro mne třeba nákup pitu do F4U 1A příliž velkým rizikem...
- Přílohy
Dokončeno:Albatros D V (dřevák),F4U 1 Corsair, Fokker D VII Udet,Zero A6M2b, Spitfire Mk IXc
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“