Jozeff66 píše:O tomto nevie nikto nic?
Před časem jsem zahlédl jak se někdo ptal Miniártů na FB. Odpověď byla, že letos ho asi vydat nestihnou.

Je to boj, ale krásnej.
Jozeff66 píše:O tomto nevie nikto nic?
Gagoš píše:Jozeff66 píše:O tomto nevie nikto nic?
Před časem jsem zahlédl jak se někdo ptal Miniártů na FB. Odpověď byla, že letos ho asi vydat nestihnou.
Al CZ píše:Hurricane má nádherný povrch, ale ty divné vtoky zasahujíci do dilů mě trochu děsi....
Al CZ píše:Tak moje postřehy jsou postřehem obyčejného lepiče. Zrovna tenhle Hurri, představuje ideální “víkendovou” stavbu, málo dílů, špičkový moderní povrch, ale ty vtoky jsou atypické a mohou vzbuzovat u méně zručného lepiče obavy. Samo, mistra modelařiny to nezaskočí…
Al CZ píše:Tak moje postřehy jsou postřehem obyčejného lepiče. Zrovna tenhle Hurri, představuje ideální “víkendovou” stavbu, málo dílů, špičkový moderní povrch, ale ty vtoky jsou atypické a mohou vzbuzovat u méně zručného lepiče obavy. Samo, mistra modelařiny to nezaskočí…
Al CZ píše:... Osobně si ale myslim, zda neni interpretace s nápisem Night Reaper hezčí. Celý život se řeší, že tam ten emblem byl, byl i na nešťastnem warbirdu z Točné ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků