Jo, ono se to přeceňovalo už někdy na začátku měsíce, ale pak měly být ty zlevněné položky na e-shopu nedostupné.
novakv píše:Omlouvám se, ale podle mě je ta cena, na kterou se sleva 20-25% aplikuje, stejná jako byla zhruba před 14 dny. Vypisoval jsem si cenu u některých položek, které mne zajímaly, a teď je ta základní cena stejná. Nebo aspoň mi se to tak ukazuje.
no dostupná byla, a upřímně za cenu za kterou mi pak byla účtována bych si to normálně nekoupil. konkrétně 33016 dva kusy po bfc slevě za 472,- to pro přesnost. A teď si představte ,že by se to stalo nějakému vašemu "kamarádovi", ten by to hezky rozmáznul i přes "čojku", protože zákon hovoří v tomto ohledu jasně, že riziko je na vaší straně co se týká špatně naceněného zboží. HOWGHVl.Šulc píše:Jo, ono se to přeceňovalo už někdy na začátku měsíce, ale pak měly být ty zlevněné položky na e-shopu nedostupné.
corsair píše:no dostupná byla, a upřímně za cenu za kterou mi pak byla účtována bych si to normálně nekoupil. konkrétně 33016 dva kusy po bfc slevě za 472,- to pro přesnost. A teď si představte ,že by se to stalo nějakému vašemu "kamarádovi", ten by to hezky rozmáznul i přes "čojku", protože zákon hovoří v tomto ohledu jasně, že riziko je na vaší straně co se týká špatně naceněného zboží. HOWGHVl.Šulc píše:Jo, ono se to přeceňovalo už někdy na začátku měsíce, ale pak měly být ty zlevněné položky na e-shopu nedostupné.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Honza Z, Karel Pilát a 15 návštevníků