Vl.Šulc píše:Myslíte takto?
Ďakujem, toto je tiež fajn, ale viac ma zaujímala táto časť:

@Miloslav - ja som nedočkavý.

Vl.Šulc píše:Myslíte takto?
Petr Šádek píše:Jako jednoho z mála zde mne nezajímá štítek u TempestaKoukal jsem, že v lednu bude Bf-109G-14/AS. Bude vydána i samostatně jako profipack?
Vl.Šulc píše:Tamiya ne, ale HKM ano, a možná to s nimi za něco opravdu vyměnímeObecně vzato je spolupráce a kooperace v oboru ve skutečnosti velmi rozšířená a funkční, na různých úrovních. Ale zrovna s Tamiyou je ta spolupráce poněkud komplikovaná.
Ty jsi taky konspirátor, ČernochMy se sice inspirujeme, ale naše filozofie koncepce modelu je ve skutečnosti od jejich velmi vzdálená. Je to myslím dobře vidět na Bf 109G. Nechci tady rozvíjet, která je lepší, to ať si přebere každý sám. Ale inspirace není kopie, ani na jednu stranu. A náš přístup je celkem jednoznačný: my nechceme dělat modely jako Tamiya. Chceme mít svůj vlastní styl a vlastní tvář. A doufám, že někoho u Tamiyi nenapadne, že to budou dělat jako my.
Jinak, tenhle pán vedle mě se jmenuje Katsumi Tokunaga, je hlavní konstruktér modelů letadel u Tamiyů. Svého času se mnou v Shizuoce lepil našeho Spitfajra. Docela zajímavě jsme si u toho pokecali, mimo jiné i o té koncepci a inspiraci
Petr Šádek píše:Jako jednoho z mála zde mne nezajímá štítek u TempestaKoukal jsem, že v lednu bude Bf-109G-14/AS. Bude vydána i samostatně jako profipack?
Vl.Šulc píše:Jinak, tenhle pán vedle mě se jmenuje Katsumi Tokunaga, je hlavní konstruktér modelů letadel u Tamiyů.
majos píše:Pan Šulc, tak tie AS-ka ma neskutocne tesia. Kedysi davno ste tusim do nich neplanovali ist, ale bude to super. Dufam, ze v sobotu ostane nejaky Tempest, urcite by som "naskladnil" krabicu na obzeranie:)
A este otazka, ako to vyzera s D VII (1/72)? Mozno som nieco prehliadol, ale hlada sa coraz tazsie (nielen kvoli stitku:)).
Czech6 píše:Vl.Šulc píše:Momentálně jsem se vzdělával ve věci Bf 109G-6 a G-14/AS, G-10 a K-4.
Už se na ně těším... když to srovnám s Tempestí "paletou":
- před natřením invazních pruhů
- v průběhu natírání invazních pruhů
- po natření invazních pruhů
říkám si - zlaté stodevítky!
Martin Janoušek píše:Copak to byla za nápad udělat čs. znaky, které nemají výseče po 120°? Včera jsem si prošel novou knížku z RITS, jestli tam není nějaký nový zásadní objev v tomto směru a nic takového tam není.
Vl.Šulc píše:O těch Messerschmittech bych si nedělal iluze. Právě teď hledáme markingy pro G-10 WNF/Diana, a je to teda bída.
Vl.Šulc píše:Petr Šádek píše:Jako jednoho z mála zde mne nezajímá štítek u TempestaKoukal jsem, že v lednu bude Bf-109G-14/AS. Bude vydána i samostatně jako profipack?
Ano, vyjde. V obou produkčních verzích, a také G-6/AS. Teď právě pracujeme na posledních verzích Bf 109, dokončujeme G-10 Erla a začínáme na K-4.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků