espana píše:Len si zachovajte svoj osobnostný prístup, je z neho cítiť vaša zanietenosť a erudícia. Nech vás neodradia kuvičie hlasy...
S úctou
Dušan Slezák
Berat píše:Dobrý den, pane Riedele, budou stříkané kabinky na L-39 ke koupi i samostatně? Myslím, že by nás to uvítalo víc lidí. Mimochodem, L-59 nebo L-159 asi nezvažujete, co?
José píše:Dvoumístný Viggen - bude ? Případně kdy ? Slibovaný byl na jaře, ale před 2 lety
Honza S píše:Bude k prodeji Helldiver v Kopřivnici?
![]() | Miro Šurin 1:32 - Supermarine Spitfire HF Mk.IXc, ML148 1:48 - Mig-21MF 7702 1:72 - Spitfire LF Mk. IXc, Aero L-29 Delfín, Harrier GR Mk.7 ZD404, F-16CJ Block 50, MiG-15bis (3934), MiG-29A 9.12 PAF, Aero L-39C Albatros 1:144 - Mig-21MF PAF 7809, MiG-21MF [7701] CZAF, MiG-15bisSB (3137), MiG-15 (NO-37), Spitfire Mk. IXe |
Rizoto píše:A čo Alku L-159 zmenšit do 1/72 sa nechystate?
Alfred Riedel píše: Napsal jsem sice, že markingy byly vybrány, ale vybral jsem je sám. Kdyby to někomu vadilo, tak má prostě smůlu.![]()
Petr Zatrepalek píše:Nebyla by šance udělat alespoň pro 1/48 Alcu acetátový kabinky z jiného materiálu? Ten namodralý je na nic - po čase žloutne... Týká se to vlastně jakékoliv MPM/SpecialHobby/Planet stavebnice s vacu kabinkami. Kvalitní materiál jde sehnat i u nás, viz vacu kabiny Rob Taurus...
Alfred Riedel píše:Na našem blogu si můžete prohlédnout obtisky pro Helldiver. Napsal jsem sice, že markingy byly vybrány, ale vybral jsem je sám. Kdyby to někomu vadilo, tak má prostě smůlu.![]()
Petr Zatrepalek píše:Nebyla by šance udělat alespoň pro 1/48 Alcu acetátový kabinky z jiného materiálu? Ten namodralý je na nic - po čase žloutne... Týká se to vlastně jakékoliv MPM/SpecialHobby/Planet stavebnice s vacu kabinkami. Kvalitní materiál jde sehnat i u nás, viz vacu kabiny Rob Taurus...
David Koktavý píše:Alfred Riedel píše:Na našem blogu si můžete prohlédnout obtisky pro Helldiver. Napsal jsem sice, že markingy byly vybrány, ale vybral jsem je sám. Kdyby to někomu vadilo, tak má prostě smůlu.![]()
Hezké markingy jste vybral, zejména ten (What-If) Írán![]()
![]()
![]()
Alfred Riedel píše: Jinak díky za podklady na L-39. Vybral jsem 4236.
Uživatelé procházející toto fórum: Ehrenberger, FiSe, KLuK, Milan Krokosch a 28 návštevníků