Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

1/48 novinky modelů letadel od všech výrobců

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 17889 • Stránka 1010 z 1193 • 1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1193
  • Odpovědět s citací

Re: 1/48 novinky modelů letadel od všech výrobců

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 25 úno 2022, 22:08

O moderatorech jsme si vždy rozhodovali sami Hansp, to zůstane i nadále. Znovu opakuji, nebudu své rozhodnutí měnit a chci dát Marianovi šanci. Podruhé vás vyzívám aby jste toho nechali a vrátili se k tématu. Říkáte si o řádné promazaní tématu mojí rukou.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Theuser » 25 úno 2022, 22:11

paragan píše:nebudu to nějak zvlášť rozebírat, ale mě bylo řečeno, že když se mi to nelíbí tak ......a tak jsem se na protest proti zezelenání Atlise sám zelené vzdal. Já prostě s tím člověkem nemúžu mít "stejnou barvu". A to jsem se staral o 1/32 a inzerci. A to je vše.

Respekt a klobouček =D> konečně názor ze zákulisí [-o<
Tomas 77
Tomáš Theuser

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 25 úno 2022, 22:12

Martin Černý 'Černoch' píše:O moderatorech jsme si vždy rozhodovali sami Hansp, to zůstane i nadále. Znovu opakuji, nebudu své rozhodnutí měnit a chci dát Marianovi šanci. Podruhé vás vyzívám aby jste toho nechali a vrátili se k tématu. Říkáte si o řádné promazaní tématu mojí rukou.
A jaký je rozdíl jestli to uděláte vy nebo někdo jiný?! Asi to už něco znamená když se oziva tolik lidí a argument jako že můžou odejít (vím že se to nestane) ale aby jste tu nebyli 4x sami

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 25 úno 2022, 22:25

respect for paragan
Lavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Josef Maier » 25 úno 2022, 22:27

Martin Černý 'Černoch' píše: .... Podruhé vás vyzívám ........

Zatím je to v pohodě (asi půjde spát), počkejte až na výzvu ....
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Josef Maier

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 25 úno 2022, 22:43

Určitě budu zabanován... ale nedá mi to, neměl by Atlis dát nějaký Ban Černochovi, za jeho výtku vůči mé osobě, napřesdržku tady je úplně někdo jiný, teď zezelenal....
Já jsem pochopil dobře jak to vše bylo myšleno, ale principiálně je tento krok špatný a MF to uškodí. Právě v tom dlouhodobém horizontu.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 25 úno 2022, 22:47

Omluva za hrubku, nevšiml jsem si že tam skončilo jiné slovo, telefon si občas dělá co chce. Navrhuji všem, uklidnit emoce, a dejte tomu čas. Jmenování není doživotní, pokud Marian nebude zvládat modetatorstvi , práva mu budou odejmuta. Myslím a jsem o tom i přesvědčen že když někdo zlobí, měl by dostat šanci a zkusit si to i z druhé strany. Křikem, nadavkama, hadkama zákazy se nikdo ještě nezměnil. Jak vidím jsem v tomto pragmatickém přístupu asi jediný,proto jsem se rozhodl takto. Oceňuji na Marianovi že výzvu přijal, nevím kolik z vás by to dokázalo. Možná nikdo. Vždy se hezky kritizuje zpoza klávesnice, když dojde na lámání chleba, je ticho.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Eči111 » 25 úno 2022, 22:49

8-)
Atlis píše:Akú cenzúru Jozef? Zmazal som pár príspevkov, ktoré sa objavili po mojom ohľadom Ukrajiny, ktoré do tejto témy nepatria a boli nahlásené nikým iným ako offtopic. Boli offtopic. Aj tieto vaše sú.

Ak niekomu prekáža, že som moderátor, napíšte administrátorovi. Alebo založte tému, v ktorej sa k tomu vyjadríte. A ja si zatiaľ dovolím snažiť sa udržiavať v téme Novinky poriadok, ako mi to bolo zverené.

Akú cenzúru???? Tak takú, že neznesieš kritiku tak mažeš príspevky. Kopec ľudí tu píše že je výsmechom tejto stránky urobiť z teba moderátora. Ale ty si ideš svoje. Dvihlo ti to ego zas, čo?? Už si o sebe budeš myslieť ze si zrejme najmúdrejší a najlepší modelár v tejto galaxii. Si totálne zakomplexovaný a zamindrakovany človek ktorý sa ide odbavovat na príspevkoch a ako mnohí písali, je to pľuvanec do ksixtu všetkým modelárom, ktorí sem chodia odreagovať sa a zistiť niečo nové ohľadom modelov. Po náročnom dni v robote kedy si chcem oddýchnuť a zistiť niečo nové ohľadom modelov sem prídem, a čítam len tvoje narcistické sračky ako ty si všade bol, všetko zažil, postavil najlepší model a všetko vieš čo sa týka lietadiel. Je úbohé, že svojím postojom si tak sprostý že so zdvihnutou hlavou odtiaľto neodídeš. Takže,,, aby si si zasa pohladkal ego, som jeden z mnohých ktorý kvôli takémuto ****** ako si ty, odtiaľto odchádza. Takže,,,, hneď sa chop svojej moci a po prečítaní tohto príspevku hneď vymaž môj koment. Veď na nič iné sa nezmôžeš.

*Odstránený vulgarizmus. Atlis.
Eči111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 25 úno 2022, 23:21

Eči111 píše:
Atlis píše:Akú cenzúru Jozef? Zmazal som pár príspevkov, ktoré sa objavili po mojom ohľadom Ukrajiny, ktoré do tejto témy nepatria a boli nahlásené nikým iným ako offtopic. Boli offtopic. Aj tieto vaše sú.

Ak niekomu prekáža, že som moderátor, napíšte administrátorovi. Alebo založte tému, v ktorej sa k tomu vyjadríte. A ja si zatiaľ dovolím snažiť sa udržiavať v téme Novinky poriadok, ako mi to bolo zverené.

Akú cenzúru???? Tak takú, že neznesieš kritiku tak mažeš príspevky. Kopec ľudí tu píše že je výsmechom tejto stránky urobiť z teba moderátora. Ale ty si ideš svoje. Dvihlo ti to ego zas, čo?? Už si o sebe budeš myslieť ze si zrejme najmúdrejší a najlepší modelár v tejto galaxii. Si totálne zakomplexovaný a zamindrakovany človek ktorý sa ide odbavovat na príspevkoch a ako mnohí písali, je to pľuvanec do ksixtu všetkým modelárom, ktorí sem chodia odreagovať sa a zistiť niečo nové ohľadom modelov. Po náročnom dni v robote kedy si chcem oddýchnuť a zistiť niečo nové ohľadom modelov sem prídem, a čítam len tvoje narcistické sračky ako ty si všade bol, všetko zažil, postavil najlepší model a všetko vieš čo sa týka lietadiel. Je úbohé, že svojím postojom si tak sprostý že so zdvihnutou hlavou odtiaľto neodídeš. Takže,,, aby si si zasa pohladkal ego, som jeden z mnohých ktorý kvôli takémuto ******* ako si ty, odtiaľto odchádza. Takže,,,, hneď sa chop svojej moci a po prečítaní tohto príspevku hneď vymaž môj koment. Veď na nič iné sa nezmôžeš.

Vidím to stejně, jinak téma a anketa založena, pište tam své názory. Díky
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod romanmig » 25 úno 2022, 23:22

Nevzdávaj to, a nechoď preč Eči.
Práve tým že to nevzdáš, tak ukážeš že máš navrch.
Predám: Knihy, publikácie - AmmoMiG, 4+, Mustang , Doplnky Tankograd 1/72

Rozostavané: MiG-9, F4U-1D
Dokončené: Jak-100, A6M2 1/48
romanmig

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Vašák » 25 úno 2022, 23:26

Martine promiň, ale zareagovat musím

Marián je skvělý modelář, sám bych to chtěl umět jako on, často má výborné poznámky. Jenže pak je tu druhá strana mince.

Udělal jsi moderátorem jednoho z nejvíc rozporuplných uživatelů zde na fóru a divíš se, že se to lidem nelíbí, případně, že jim to připadá zvláštní? Uživatele, který se často dostává do konfrontací, mažou se kvůli němu části témat a i ty sám jsi ho ve svém tématu vyzýval ať už tam nepíše.

Rozhodl jsi se, že mu dáš šanci. Je tu registrovaný přes 5 let, šancí od Tebe dostal dle mého již dost a nějak jsem si nevšiml, že by se jeho chování zde změnilo. Myslíš si, že se začne chovat jinak, poté co dostane "zelenou" ? Vždy jsem myslel, že funkce je za nějaké zásluhy. Ale pokud to má být snaha o to, ho pomocí "funkce" nějak usměrnit, tak je to opravdu skvělý příklad pro ostatní uživatele.

Navíc jak jsi psal u Roberta, moderátor nemusí být ultraktivní modelář. Souhlasím, ale moderátor by měl umět jednat s lidma. Moderátor řídí diskuzi, případně usměrňuje. A ty jsi tuhle "pravomoc" dal někomu, s kým dost lidí zde nedokáže vycházet. Pokud by to bylo pár lidí, dalo by st svést na ně, ale při větším počtu ten problém bude někde jinde...

Navíc pokud je pravda to, co psal Kubouš, že nelze dát moderátora do ignore listu, tak to taky opravdu potěší ty, kteří ho tam už mají. Zajímal by mě ten počet lidí, kteří ho mají v ignoru, nebude to asi malé číslo.

Mně se to prostě taky nelíbí. Moderátor by měl být někdo, kdo pozitivně přispívá k chodu tohoto fóra. Tím Marián v současné době prostě kvůli jeho excesům a stylu chování, které převáží ty dobré rady, prostě není. Neříkám, že to musí být trvalý stav, ale měl by si místo moderátora zasloužit, ne že to dostane jen tak, jako v tomto případě.
Naposledy upravil Martin Vašák dne 25 úno 2022, 23:44, celkově upraveno 2
Martin Vašák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Šilpoch » 25 úno 2022, 23:32

S tím plně souhlasím a líp bych to nenapsal.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Stratoliner » 25 úno 2022, 23:52

Dnes jsem se pokusil pana "zeleneho" uložit do ignorace,ale nende to.Poradí mi někdo co dělám špatně?
Lukáš Beneš
Mou zálibou jsou letadla lepící a motorky jezdící.Boeing 307 by se mi do garáže stejně nevešel.
Stratoliner

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 26 úno 2022, 07:28

Renda už tému vytvoril, takže všetkých, ktorí majú potrebu vyjadriť svoj názor k tomu, že som moderátor prosím vyjadriť sa tam.

viewtopic.php?f=8&t=143948

Či sa to niekomu páči či nie, nazývajte to cenzúrou ak chcete, ale táto téma je o novinkách, takže odteraz, pretože máte priestor kde sa vyjadriť, každý príspevok, ktorý bude silnou deviáciou od témy, bude moderovaný. Je zbytočné robiť bordel tu, keď je priestor inde. To snáď chápeme všetci.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FarekM » 26 úno 2022, 07:41

Hustý, jeden večer sem člověk nejde a ráno to vypadá (podle počtu nových stránek), že někdo vydal nejvíc hustokrutopřisnej model, který chtějí úplně všichni a ono ne. To se jenom Atlis stal moderátorem a tady vznikla vzpoura.
FarekM

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 17889 • Stránka 1010 z 1193 • 1 ... 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013 ... 1193

Zpět na Diskuse