Jo, je to opravdu pro fajnšmekry... to éro samo o sobě není aspoň pro mě modelářsky zajímavý... navíc v sedmině to vypadá jak RCčko...
A pak ta cena... i když asi odpovídající... ale věřim tomu, že třeba v Rusku nebo Jůesej to pár lidí koupí...
El Thud píše:Cena je taky slušná, tohle je pro lidi co jsou těžce ve vatě nebo moc moc touží po Ruslanu ve dvaasedmdesátině. Já bych za to dvanáct tisíc (cca) nedal... 144 od Revellu stačí
Tomáš Chmelík píše:No, kdyby to bylo v kvalitě jako je resinová Galaxy, tak bych to ještě tak nějak chápal. Ale podle toho, co jsem viděl na netu to bude spíš varianta A-model a to je tortura... Stavím od nich Bristol Brabazon a říkám si, jestli to mám zapotřebí... Deset litrů se dá i v modelařině utratit mnoha způsoby, které jsou tak nějak příjemnější...
El Thud píše:Náhledy na výlisky "Spitrfajříčka" nejsou ? Masky by tam být měly, já si nedovedu představit jak takovouhle pěticentimetrovou blechu stříkat...
Jakub Vilingr píše:El Thud píše:Náhledy na výlisky "Spitrfajříčka" nejsou ? Masky by tam být měly, já si nedovedu představit jak takovouhle pěticentimetrovou blechu stříkat...
Jednoduše - spodek jednou barvou, zamaskovat, vršek druhou barvou, zamaskovat, třetí barva finýto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků