Jako minimum do Tamky kola a sedačky. Kokpit a trysky jsem nedával nikde, ale záleží na Tobě. Třeba ty trysky mi přijdou zbytečné z resinu
simipe píše:Zeptám se na něco jiného. Chystám se na F-14A od Tamky. Vyplatí se investovat do Brassin trysek nebo jsou ty krabičkové dostačující? Kola chci nahradit určitě a na kokpit jsem docela nalomenej...
Petr Zatrepalek píše:simipe píše:Zeptám se na něco jiného. Chystám se na F-14A od Tamky. Vyplatí se investovat do Brassin trysek nebo jsou ty krabičkové dostačující? Kola chci nahradit určitě a na kokpit jsem docela nalomenej...
U tamky považuji za nejhorší chybějící a hrubé detaily v šachtách, ty bohužel nikdo zatím v rezinu nedělá. Proto to uvádím jako problém číslo jedna. Pak kokpit. Jde hlavně o ty sekce spínačů + boční panely a sedačky, které jsou taky s příliš hrubými detaily. U trysek z kitu vadí hlavně to, že jejich vnitřky jsou o něco kratší a do konusu. Což je samozřejmě nesmysl. Nicméně pokud ti jde jen o celkový vzhled finálního modelu ve vitríně a nechce se ti dávat moc velké peníze do už tak drahýho kitu, stačí si sehnat jen ty rezin sedačky plus, možná i zoom lepty do kokpitu a případně ještě lepty na nástupní žebřík. Pokud ho chceš dělat vysunutý, tak ten z kitu je zas dost odfláknutý. Tamiya je prostě předražený model, který je urovní detailů tak na úrovni přelomu milenia - asi tak jako tamiyácká F16 nebo kokpit a la f-100 trumpeter... Bohužel ale lepší tvarově přesný tomcat evidentně není a hned tak nebude. Pokud se toho neujme GWH...
David Lengyel píše:Tady je nezávislý pohled ze zahraničí. Tedy první část: https://www.modelingtime.com/review-tomcat-amk-1-48/
Uživatelé procházející toto fórum: Jarek S., sobi, Zx1974 a 13 návštevníků