Kuba má samo pravdu - je to docela drahý. Abych se přiznal tak ty plechy jou pod jeden můj projekt - no a když už jsem je udělal tak proč je nenabídnout dál. Jinak eda má ty plechy v 1/48 ok u 1/72 bych si nebyl až tak jistej - zkuste porovnat tyhle dvě desky v ogbchodě - samotného mě ten rozdíl dost překvapil - předpokládal bych že budou vycházet ze stejného mustru.
Uplně na začátku byl nápad kamaráda který říkal že bude potřebovat spoustu sudů co dělám a že by bylo fajn kdybych udělal i PSP ve čtvrtce. Chtěl dělat invadera na stojánce z Koreje - foto je myslím v in action. Když jsem si spočítal na kolik by to vyšlo tak mě málem omejvali - no ale pak mě to začalo vrtat hlavou - našel jsem podobné foto s Typhonem a bylo rtakřka rozhodnuto. A to do mě začal bušit i kamarád co dělá Vietnam - že prý by se mu hodily plechy pod Cayuse .
Mimochodem pokud by měl někdo zájem spáchat letištní plochu na svém modelu z psp plechů rád se s ním domluvím na množstevní slevě - pokud mi na oplátku poskytne fotky pro web
Doufám že jsem nepřekročil hranici co se prezentace týče. Pokud jo tak se omlouvám
Zdar Pavle, nechtěl jsem se do tebe navážet, ale fakt se mi to zdá neůměrně drahý, i když to vypadá velmi pěkně. To s tou množstevní slevou zní na druhou stranu zajímavě, protože povrch zase na druhou stranu bude o něco plastičtější, než PSP od Edoušů...
Mám doma PSP od Edoušů, takže mě ta tvoje cena nechává v klidu
Naposledy upravil Jakub Vilingr dne 14 čer 2005, 08:01, celkově upraveno 1