No podle toho co tu Thude řešíš, bych řekl, že žádny nemáš..
El Thud píše:Jestli to není tím že tohle je Modelforum a ne psychologická poradna
El Thud píše:Ale budeA kdo ví třeba už na tom pracuju
Ale nedám to sem dřív než bude hotová hrubá stavba...
El Thud píše:Protože mě ten poslední prudící příspěvek opravdu nakrknul - vyjádřil jsem se k němu na blogu. Veškeré reakce prosím tam. Vďaka.
Lavi píše:El Thud píše:Protože mě ten poslední prudící příspěvek opravdu nakrknul - vyjádřil jsem se k němu na blogu. Veškeré reakce prosím tam. Vďaka.
Nemám účet na googlu, takže tam nemůžu postnout komentář. Omlouvám se tedy, že reaguji zde. Kdyžtak to smažte.
Moje reakce:
Thude, děláš ze sebe oběť a přitom si za to můžeš z velké části sám. Řešilo se to už xkrát.
To, že nelepíš NENÍ ten problém. Dokonce NENÍ problém, ani to, že když už lepit zkoušíš, nevypadá to dobře. Někdo to má v krvi někdo ne, někdo se naučí. Ty ten talent zjevně nemáš. To neznamená, že to pro tebe musí být uzavřená kapitola. Chce to jiný přístup, jenže ten ty soustavně ignoruješ a veškeré rady a pokusy o pomoc odmítáš. Po těch letech pokusů by o tebe přerazil hůl i zenový mistr.
Problém, který ostatní asi nejvíc S*RE jsou tvoje tisíce příspěvků v tématech všech kategorií od plachetnic až po tanky, v nichž navozuješ dojem, že jsi ostřílený "modelmaster", který už má za sebou mraky krutě kvalitních staveb. A z takové pozice máš dokonce tu drzost "radit" těm, kteří skutečně rady od zkušenějších (což absolutně nejsi) potřebují a využili by je. Ty sám jsi nikdy žádnou radu zkušenějších (a že těch pokusů už bylo mnoho) nenásledoval. Že svýma rukama likviduješ stavebnice je myslím ve výsledku každýmu jedno. Jak jsi napsal, jsou to tvoje peníze. Příčina nesnášenlivosti k tobě je jinde. Je to tvoje exhibice na v tématech fóra, která zabírá místo (což by bylo to nejmenší), mnohdy je zavádějící (chybné informace), zbytečná (už se to řešilo nebo prostě UTFG!) a prakticky nikomu nepomůže. Přitom by tam jinak mohla probíhat relevantni diskuze o daném problému. Nikoho nezajímá na co ty se těšíš, co si koupíš, co už máš. Po tomhle všem je těžko se divit, že jsou na tebe lidi naštvaní, mají sarkastické poznámky a skutečně by byli i rádi, kdybys prostě zmizel.
Nevim co máš za problém, nejsi na světě sám jediný kdo má problémy. Všichni je máme. Ale je celkem normální, že s nima zbytečně neotravujeme ostatní.
Tohle je fórum o modelech, jejich předlohách a stavbě. Ne o tobě. Takže se tim začni řídit.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Jakub Vilingr a 5 návštevníků