Len ako zaujímavosť prikladám náhodné foto lietadla(Twin Star) najväčšieho SLOVÁKA, Janíčka Zlatoústeho-Slotu počas preletu nad Kysucami v júli tohto roka. Letel veľmi vysoko a je to fotené ultrazoomom(26x) od Olympusu.
No možno nie, ale bolo to len pár kilometrov od Žiliny, takže pravdepodobnosť dosť veľká. Netuším aká je koncentrácia Twin Starov v regióne, ale ja som ho videl len raz v živote. Vlastne to lietadlo aj tak nevlastní(on vlastne nevlastní vôbec nič). Tak sa dohodnime na tom, že je to určite nejaký Twin Star
na Da-42 twinstaroch robi jedna nemenovana trencianska letecka skola vycviky MEPL, okrem toho prenajímaju tieto lietadla pilotom ak maju potrebnu kvalifikaciu, poskytuju aj vyhliadkove lety, tak teda to mohol byt hoci kto a nie zrovna J.S. a v ziline lietaju bezne twin-stary aj nacviky s NDB zostupmi...
toto som nafotil pred týždňom v Chorvátsku cca 30 km južne od SPLITU. V pozadí je ostrov Brač. Po silnej búrke horelo na ostrove a 2 takéto krásne mašinky to tam hasili vodou z mora... Mám objektív 18-200mm, ale aj tak to bolo strašne ďaleko na kvalitnú fotku... Fotil som pri "naberaní vody na palubu"
Tak aj ja pridám pár fotiek z výletu. A to doslovného. Bola to super akcia, keď sme sa aj s kamošom učili lietať skupinku. Až teraz som si uvedomil, že už je to skoro 6 rokov. Fotky som nerobil ja, ale kamoši, ktorých sme viezli. Dúfam, že to nevadí.
Může to být i s návštěvy vojenské základny či muzea ? Pokud ano,přidávám taky pár fotek z loňského "výletu" do USA.Bylo to sice spíše rodinné povyražení,ale navštívil jsem při tom zakladnu u města Tucson - Davis Monthan Air Force Base a úložiště letadel - Amarc,kterého součástí je Pima air space museum.Super zážitek ale strašné vedro......
Přílohy
Naposledy upravil Falcon dne 14 kvě 2012, 21:06, celkově upraveno 2